Millors hotels al Passeig de Gràcia, Barcelona

Hoteles en Paseo de Gracia

Comparte en redes

El Passeig de Gràcia a Barcelona, sense cap dubte, és una de les zones més prestigioses i emblemàtiques de la ciutat. Coneguda pels seus magnífics comerços, arquitectura modernista i vibrant ambient, és el lloc ideal per submergir-se en el luxe i l’elegància. I quina millor manera d’experimentar-ho que allotjant-se en algun dels millors hotels que aquesta avinguda té per oferir. En aquest article, explorarem els encants i beneficis d’allotjar-se en aquests destacats establiments, des del Monument Hotel fins al Mandarin Oriental Barcelona.

Monument Hotel

Situat al cor del Passeig de Gràcia, el Monument Hotel és sinònim d’opulència i sofisticació, amb una ubicació privilegiada a només uns passos de les icòniques obres mestres de Gaudí, com la Casa Batlló i La Pedrera. Aquest hotel ofereix una experiència única per als seus hostes.

Serveis de luxe

Des del moment en què poses el peu al Monument Hotel, et submergeixes en un món de luxe i confort. Les habitacions, elegantment decorades i equipades amb les últimes comoditats tecnològiques, et proporcionen un refugi tranquil enmig del bullici de la ciutat. Què podria ser més relaxant que gaudir d’un bany en una banyera de peu amb articles de tocador de la exclusiva marca Jo Malone?

Experiència gastronòmica

A més del luxe a les habitacions, el Monument Hotel ofereix una experiència gastronòmica sense igual. Amb el restaurant Lasarte guardonat amb 2 estrelles Michelin, els hostes poden deleitar-se amb l’exquisida cuina del reconegut xef Martín Berasategui. I per a una opció més informal, el restaurant Oria ofereix plats mediterranis elaborats amb ingredients frescos i de temporada.

Ubicació privilegiada

Un altre punt destacable del Monument Hotel és la seva convenient ubicació, a pocs minuts a peu de la Plaça Catalunya i Les Rambles. Els hostes tenen fàcil accés a les principals atraccions turístiques de Barcelona. A més, la proximitat a l’estació de tren de Passeig de Gràcia facilita els desplaçaments cap i des de l’aeroport de Barcelona El Prat.

–        Consulti les nostres ofertes actuals en lloguer de despatxos

Paseo de gracia hoteles, barcelona

Majestic Hotel & spa Barcelona

Amb la seva impotent presència al Passeig de Gràcia, el Majestic Hotel & Spa Barcelona és un refugi de tranquil·litat enmig del caos de la ciutat. Aquest icònic hotel ha estat durant molt de temps un destí preferit tant per a viatgers de negocis com per a aquells que busquen una escapada de luxe.

Hospitalitat de primer nivell

Al Majestic Hotel & Spa Barcelona, la satisfacció del client és la màxima prioritat. Amb un servei impecable i atenció al detall, el personal de l’hotel s’esforça per fer que cada estada sigui inoblidable, ja sigui que necessitis recomanacions sobre què fer a la ciutat o reserves als millors restaurants, el conserge està sempre disposat a ajudar.

Comoditats excepcionals

Les habitacions del Majestic Hotel & Spa Barcelona són un oasi de confort i elegància. Equipades amb totes les comoditats modernes, com televisors de pantalla plana i connexió Wi-Fi gratuïta, garanteixen una estada placentera per als hostes, i per a aquells que busquen una mica de relaxació, l’spa de l’hotel ofereix una àmplia gamma de tractaments rejuvenidors..

  • Consulti tots els serveis que oferim en Córcega Business Centers

Alma Barcelona

Per a aquells que busquen una experiència més íntima i personalitzada, l’Alma Barcelona és la elecció perfecta. Situat en un elegant edifici del segle XX, aquest hotel boutique ofereix un ambient càlid i acollidor que et farà sentir com a casa des del moment en què arribis.

Elegància i estil

L’Alma Barcelona es distingeix pel seu disseny interior únic i sofisticat. Amb habitacions que combinen elements clàssics i moderns, cada detall ha estat seleccionat amb cura per crear un ambient de luxe discret, i amb només 72 habitacions, l’hotel garanteix una experiència tranquil·la i exclusiva per als seus hostes.

Relax i benestar

Una de les grans atraccions de l’Alma Barcelona és el seu impressionant spa i zona de benestar, des d’una piscina interior climatitzada fins a una àmplia gamma de tractaments de massatge i bellesa, tot està dissenyat per fer-te sentir renovat i revitalitzat durant la teva estada. I per a aquells que prefereixen mantenir-se actius, el gimnàs de l’hotel ofereix equips de última generació per satisfer totes les seves necessitats d’entrenament.

Gastronomia de alta qualitat

El restaurant Jardí de l’Alma és el lloc perfecte per gaudir d’un àpat deliciós en un entorn elegant i relaxat, amb una cuina mediterrània que utilitza només els millors ingredients locals, cada plat és una celebració dels sabors i aromes de la regió.

Almanac Barcelona

Situat en una ubicació privilegiada a prop del Passeig de Gràcia, l’Almanac Barcelona és una combinació perfecta d’estil contemporani i elegància intemporal. Amb el seu disseny avantguardista i la seva càlida hospitalitat, aquest hotel és el lloc ideal per a aquells que busquen una experiència única a Barcelona.

Luxe al teu abast

Amb 91 habitacions de luxe i 30 suites, l’Almanac Barcelona ofereix allotjament de primera classe per a cada tipus de viatger. Des de les àmplies suites amb vistes panoràmiques de la ciutat fins a les acollidores habitacions decorades amb mobles de disseny, cada espai ha estat dissenyat per oferir el màxim confort i comoditat.

Experiències inoblidables

A l’Almanac Barcelona, no es tracta només d’allotjament, sinó d’experiències memorables. Ja sigui gaudint d’un còctel en l’elegant bar de l’hotel o relaxant-se a la terrassa de la teulada amb vistes panoràmiques de la ciutat, cada moment està dissenyat per agradar els teus sentits i estimular la teva imaginació. I amb un equip de conserges experts a la teva disposició les 24 hores del dia, pots estar segur que totes les teves necessitats seran ateses durant la teva estada.

En definitiva, allotjar-se en un dels magnífics hotels del Passeig de Gràcia és molt més que simplement trobar un lloc per descansar el cap. És submergir-se en el luxe i l’elegància, gaudir d’experiències gastronòmiques inoblidables i descobrir tot el que Barcelona té per oferir. Ja sigui que triïs el Monument Hotel, el Majestic Hotel & Spa Barcelona, l’Alma Barcelona, l’Almanac Barcelona o el Mandarin Oriental Barcelona, estàs garantint una estada inoblidable que et deixarà amb records que preneu per sempre.

Mejores hoteles paseo de gracia

Descobreix el luxe de treballar al Passeig de Gràcia

Córcega Business Centers ofereix un ambient de treball excepcionalment dissenyat en una de les ubicacions més desitjades de Barcelona. Amb instal·lacions de vanguarda i serveis de primer nivell, el nostre centre de negocis proporciona als nostres clients l’entorn perfecte per aconseguir els seus objectius empresarials amb estil i eficiència.

A més, la nostra proximitat als principals hotels de luxe, restaurants de renom i exclusives botigues de moda garanteix que els nostres clients puguin gaudir de la combinació ideal entre treball i oci mentre es troben al cor de la ciutat. A Córcega Business Centers, l’èxit professional es troba a la volta de la cantonada.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?