Business Centers Barcelona

 • despachos barcelona

  Passeig de Gràcia

  400m2 en edifici d'oficines modernista. 15 Despatxos, 1 Sala de Juntes y 1 Office

 • business centers corsega

  Passeig de Gràcia

  400m2 en edificio de oficinas modernista. 15 Despachos, 1 Sala de Juntas y 1 Office

MESURES PREVENTIVES DE LA COVID 19

 • Comptem amb mampara protectora a recepció.
 • Disposem d’gel higienitzant tant al taulell de la recepció com a la sala d’espera.
 • Tenim màscares per als nostres clients.
 • S’ha recondicionat la sala d’espera perquè hi hagi un màxim de 4 persones assegudes, mantenint la distància de seguretat.
 • La Sala de Juntes està disposada de manera que es garanteix la distància de seguretat amb tots els assistents.
 • Tota la instal·lació es desinfecta cada nit, i disposem de desinfectant que els nostres clients poden utilitzar si han de compartir espais.

Business Centers Còrcega

El nostre Centre de Negocis es troba situat a l’Eixample Esquerre al costat de l’Av. Diagonal, entre els carrers de Balmes i la Rambla Catalunya.

Business Centers P. Gràcia

El nostre Centre de Negocis es troba situat a l’Eixample Dret, al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes.

Business Centers Còrsega - P.Gràcia

La nostra empresa CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. presta serveis a Barcelona des d’Octubre de 1.999 data en què es va posar en marxa el centre del Carrer Còrsega, 299 planta sobreàtic. Aquest Centre de Negocis disposa de 20 despatxos, 1 Sala Juntes i 1 Sala Conferències / Showroom.

Al setembre de 2002 vam inaugurar un nou Centre de Negocis de 15 despatxos i 1 sala de juntes a Passeig de Gràcia, 12, 1r. Tots els nostres centres s’ubiquen al centre neuràlgic de negoci de Barcelona cobrint l’Eixample dret i esquerre amb una oferta de 35 despatxos, 2 Sales de Juntes i 1 Sala Conferències / Showroom. Serveis empresarials com l’Oficina Virtual, Domiciliació d’Empreses, Videoconferència i altres faciliten als nostres clients el desenvolupament de la seva activitat amb total flexibilitat, rapidesa i professionalitat.

Les nostres ubicacions ens situen en punts estratègics i de gran prestigi a Barcelona. Li permeten disposar d’adreces representatives en les seves targetes i ofereixen una gran facilitat d’accés a través de qualsevol sistema de transport, públic o privat.

En els nostres BUSINESS CENTERS nostres clients trobaran un col·laborador professional en el qual recolzar-se davant de qualsevol necessitat que li sorgeixi en el seu negoci, per créixer sempre segons les seves necessitats, una cosa molt important en aquests temps d’adaptabilitat que ens toca viure.

Despatxos i oficines a Barcelona

Lloguer d'oficines

Posem a la seva disposició 24 hores els 365 dies de l'any oficines / despatxos tant exteriors com interiors, des d'1 a 7 llocs de treball, moblats segons les seves necessitats i dotats de totes les tecnologies necessàries per al seu funcionament.

Sales per reunions

En qualsevol dels nostres 2 Centres de Negocis vostè té la possibilitat de dur a terme les seves reunions de treball. Cobrim des de 8 a 16 persones depenent de el Centre, però qualsevol client pot utilitzar qualsevol sala.

Oficina virtual

Pot domiciliar fiscal i / o social la seva empresa a les nostres direccions, on vostè rebrà la seva correspondència. L'avisarem dels enviaments oficials i se'ls farem arribar pel mitjà que ens indiqui, perquè pugui atendre'ls en el termini requeruido.

Videoconferències

Posem a la seva disposició el servei de videoconferència, que li permet mantenir reunions entre persones que es troben en llocs distants, transmetent tant la imatge com el so en els dos sentits i en temps real.

Domiciliació de Societats

Domiciliï la seva societat o empresa en una de les nostres 3 adreces de prestigi en ple Eixample de Barcelona ...

Sales de formació

Llogueu el vostre Sala de formació a Barcelona. Totalment equipada: amb servei de càtering, cafè, ordinadors ...

Altres serveis

Constitució de Societats, Assessoria Comptable, Fiscal i Laboral, Fax, Fotocopiadora, Enquadernació ...

Acords de col·laboració

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca