Busques Centre de Negocis a Barcelona?

15 despatxos i 2 Sales de Reunió t'estan esperant a Passeig de Gràcia, 12

Lloguer d'oficina al Paseig de Grácia Barcelona

Llogueu despatxos i oficines al centre de Barcelona en un edifici emblemàtic de la ciutat. Totes les facilitats i serveis a la teva disposició.

Consulta les ofertes disponibles i truca’ns per sol·licitar més informació sense compromís

Qui som

CÒRREGA BUSINESS CENTER, S.L. portem prestant serveis a Barcelona des del 1.999 data en què es va posar en marxa el centre del Carrer Còrsega. Fins l´any 2018 també gestionem un centre d´oficines a Rambla Catalunya.

Al setembre de 2002 vam inaugurar un nou Centre de Negocis de 15 despatxos i 2 sales per a reunions al Passeig de Gràcia, 12. Aquest centre s’ubica al centre neuràlgic de negoci de Barcelona cobrint l’Eixample dret. També oferim serveis empresarials com l’Oficina Virtual, la Domiciliació d’Empreses, la Videoconferència i altres que faciliten als nostres clients el desenvolupament de la seva activitat amb total flexibilitat, rapidesa i professionalitat.

La nostra ubicació ens situa en un punt estratègic i de gran prestigi a Barcelona. Us permet disposar d’una adreça representativa a les vostres targetes i ofereix una gran facilitat d’accés a través de qualsevol sistema de transport, públic o privat.

A Còrsega Business Center els nostres clients trobaran un col·laborador professional on recolzar-se davant de qualsevol necessitat que li sorgeixi en el seu negoci i créixer sempre segons les seves necessitats.

Lloguer despatxos i oficines a Barcelona

Oficinas Business Centers

Lloguer d'oficines

Posem a la seva disposició 24 hores els 365 dies de l'any oficines / despatxos tant exteriors com interiors, des d'1 a 4 llocs de treball, moblats segons les seves necessitats i dotats de totes les tecnologies necessàries per al seu funcionament.

Sales per reunions

En el nostre Centre de Negocis vostè té la possibilitat de dur a terme les seves reunions de treball. Cobrim des de 4 a 14 persones.

Oficina virtual

Oficina virtual

Pot domiciliar fiscal i / o social la seva empresa a la nostra adreça, on vostè rebrà la seva correspondència. L'avisarem dels enviaments oficials i se'ls farem arribar pel mitjà que ens indiqui, perquè pugui atendre'ls en el termini requerit.

Lloguer Instal·lacions per a reunions per hores a Barcelona

Videoconferències

Posem a la seva disposició el servei de videoconferència, que li permet mantenir reunions entre persones que es troben en llocs distants, transmetent tant la imatge com el so en els dos sentits i en temps real.

Domiciliació de Societats

Domiciliï la seva societat o empresa en una adreça de prestigi en ple Eixample de Barcelona ...

Sales de formació en P.Gràcia

Llogueu el vostre Sala de formació a Barcelona. Totalment equipada: amb servei de càtering, cafè, ordinadors ...

Altres serveis

Constitució de Societats, Assessoria Comptable, Fiscal i Laboral, Fax, Fotocopiadora, Enquadernació ...

Acords de col·laboració