• Alquiler despachos centro barcelona

    Passeig de Gràcia

    400m2 en edifici d'oficines modernista. 15 Despatxos, 1 Sala de Juntes y 1 Office

  • edifici d'oficines modernista

    Passeig de Gràcia

    400m2 en edifici d'oficines modernista. 15 Despatxos, 1 Sala de Juntes y 1 Office

businesscenters Còrcega

 El nostre Centre de Negocis es troba situat a l’Eixample Esquerre, al costat de l’Av. Diagonal, entre el Carrer Balmes y la Rambla de Catalunya.

businesscenters P. Gràcia

El nostre Centre de Negocis es troba situat a l’Eixample Dret al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes.

businesscenters Còrsega - P.Gràcia

La Nostra empresa CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. porta prestant serveis a Barcelona desde l’octubre del 1999, data en què es va engegar el centre del Carrer Còrsega, 299 planta sobreàtic. Aquest Centre de Negocis  disposa de 20 despatxos, 1 Sala de Juntes i 1 Sala Conferències/Showroom.

Al setembre del 2002 inaugurem un nou Centre de Negocis de 15 despatxos i 1 Sala de Juntes al Passeig de Gràcia, 12, 1er. 

Tots els nostres centres estan ubicats en el centre neuràlgic de negoci de Barcelona cobrint l’Eixample Dret i Esquerre amb una oferta de 35 despatxos , 2 Salas de Juntes i 1 Sala Conferències/Showroom. Serveis empresarials com  l’Oficina Virtual, Domiciliació d’Empreses, Videoconferència i uns altres faciliten als nostres clients el desenvolupament de la seva activitat amb total flexibilitat, rapidesa i professionalitat.

Les nostres ubicacions ens situen en punts estratègics i de gran prestigi a Barcelona. Li permeten disposar d’adreces representatives en les seves targetes i ofereixen una gran facilitat d’accés a través de qualsevol sistema de transport, públic o privat.

Als nostres BUSINESSCENTERS els nostres clients trobaran un col•laborador professional en el qual recolzar-se davant qualsevol necessitat que els sorgeixi en el seu negoci, per créixer sempre segons les seves necessitats, cosa molt important en aquests temps d’adaptabilitat que ens toca viure

Despatxos i oficines a Barcelona

Lloguer de Despatxos

Posem a la seva disposició, 24 hores els 365 dies de l’any, oficines/despatxos tant exteriors com interiors, des d’1 a 7 llocs de treball, moblats segons les seves necessitats i dotats de totes les tecnologies necessàries per al seu funcionament.

Sales de reunions

En qualsevol dels nostres 2 Centres de Negocis, vostè té la possibilitat de dur a terme les seves reunions de treball. Depenent del centre, les nostres sales de reunions tenen capacitat per acollir entre 8 a 16 persones, les quals poden ser utilitzades per qualsevol dels nostres clients.

Oficina virtual

Pot domiciliar l’adreça fiscal i/o social de la seva empresa a les nostres representatives adreces, on rebrà la seva correspondència. Li avisarem dels enviaments oficials i els hi farem arribar pel mitjà que ens indiqui, perquè pugui atendre'ls dins del termini fixat.

Videoconferències

Posem a la seva disposició el servei de videoconferència, que li permet mantenir reunions entre persones que es trobin en llocs distants, transmetent tant la imatge com el so en ambdós sentits i en temps real.

Domiciliació de Societats

Domiciliï la seva societat o empresa a una de les nostres 3 adreces de prestigi al cor de l’Eixample de Barcelona ....

lloguer de sales de

La Sala de Formació businesscenters Còrsega li ofereix un ambient professional per als seus cursos de formació al cor de l’Eixample de Barcelona....

Alters Serveis

Constitució de Societats, Assessoria Comptable, Fiscal i Laboral ....

Acords de Col·laboració