Busques Centre de Negocis a Barcelona?

15 despatxos i 2 Sales de Reunió t'estan esperant a Passeig de Gràcia, 12

businesscenters P. Gràcia

El nostre Centre de Negocis es troba situat a l’Eixample Dret, al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes.

businesscenters - P.Gràcia

La nostra empresa CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. presta serveis a Barcelona des d’Octubre de 1.999 data en què es va posar en marxa el centre del Carrer Còrsega, 299 planta sobreàtic. Entre 2004 i 2018 també va gestionar un Centre a Rambla Catalunya, 18, 6è.

Al setembre de 2002 vam inaugurar un nou Centre de Negocis de 15 despatxos i 1 sala de juntes a Passeig de Gràcia, 12, 1r. Aquest centre s’ubica al centre neuràlgic de negoci de Barcelona cobrint l’Eixample dret. També oferim Serveis empresarials com l’Oficina Virtual, Domiciliació d’Empreses, Videoconferència i altres faciliten als nostres clients el desenvolupament de la seva activitat amb total flexibilitat, rapidesa i professionalitat.

La nostra ubicació ens situa en un punt estratègic i de gran prestigi a Barcelona. Li permet disposar d’una adreça representativa en les seves targetes i ofereix una gran facilitat d’accés a través de qualsevol sistema de transport, públic o privat

En el nostre BUSINESSCENTERS els nostres clients trobaran un col·laborador professional en el qual recolzar-se davant de qualsevol necessitat que li sorgeixi en el seu negoci, per créixer sempre segons les seves necessitats, una cosa molt important en aquests temps d’adaptabilitat que ens toca viure.

Despatxos i oficines a Barcelona

Oficinas Business Centers

Lloguer d'oficines

Posem a la seva disposició 24 hores els 365 dies de l'any oficines / despatxos tant exteriors com interiors, des d'1 a 4 llocs de treball, moblats segons les seves necessitats i dotats de totes les tecnologies necessàries per al seu funcionament.

Sales per reunions

En el nostre Centre de Negocis vostè té la possibilitat de dur a terme les seves reunions de treball. Cobrim des de 4 a 14 persones.

Oficina virtual

Oficina virtual

Pot domiciliar fiscal i / o social la seva empresa a la nostra adreça, on vostè rebrà la seva correspondència. L'avisarem dels enviaments oficials i se'ls farem arribar pel mitjà que ens indiqui, perquè pugui atendre'ls en el termini requerit.

Lloguer Instal·lacions per a reunions per hores a Barcelona

Videoconferències

Posem a la seva disposició el servei de videoconferència, que li permet mantenir reunions entre persones que es troben en llocs distants, transmetent tant la imatge com el so en els dos sentits i en temps real.

Domiciliació de Societats

Domiciliï la seva societat o empresa en una adreça de prestigi en ple Eixample de Barcelona ...

Sales de formació en P.Gràcia

Llogueu el vostre Sala de formació a Barcelona. Totalment equipada: amb servei de càtering, cafè, ordinadors ...

Altres serveis

Constitució de Societats, Assessoria Comptable, Fiscal i Laboral, Fax, Fotocopiadora, Enquadernació ...

Acords de col·laboració