Business Centers Barcelona

Avís Legal

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2022, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: L’empresa titular de http://businesscenters.cat es CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. amb domicili a CORSEGA, 299, SOBREÀTIC, 08008 BARCELONA, correu electrònic:info@businesscenters.cat, telèfon de contacte: 93 238 67 10, amb número de CIF: B62028899, inscrita al registre Mercantil de Barcelona al Tom 31900, Foli 155, Fulla B-200416INSC 1ª.

INFORMACIÓ ADICIONAL SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES:

 1. RESPONSABLE: ¿Qui és el Responsable del tractament de les seves dades? 
  Identitat: CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. – CIF: B62028899 
  Direcció Postal: CORSEGA, 299, SOBREÀTIC 08008 BARCELONA 
  Telèfon: 93 238 67 10 – Correu electrònic: info@businesscenters.cat
 2. FINALITAT: ¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals? 
  CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per les següents finalitats:
  • Facilitar informació sobre els nostres productes i serveis
  • Prestar el servei contractat
  • Realitzar la facturació del mateix.
 3. LIMITACIÓ PLAÇ DE CONSERVACIÓ ¿Per quant temps conservarem les seves dades? 
  Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
 4. LEGITIMACIÓ: ¿Quina és la legitimació per el tractament de les seves dades? 
  La base legal per el tractament de les dades és el consentiment obtingut de l’interessar, a més de la contractació dels serveis.
 5. DESTINATARIS: ¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades? 
  Les dades es comunicaran a:
  • Administració Tributària
  • Bancs i Entitats Financeres
  • Gestoria
 6. DRETS: ¿Quins son els seus drets quan ens facilita les seves dades? 
  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. estem tractant les seves dades personals que li concerneixin, o no.

  Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva suspensió quan, entre d’altres motius, les dades ja no son necessàries per la finalitat per la qual van ser recollides. 

  En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions. 

  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per exercici o defensa de possibles reclamacions. 

  L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. 

  Per obtenir informació addicional sobre els seus drets visiti la Web de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (https://www.aepd.es/

  Per exercir els seus drets poden escriure’ns un correu electrònic a info@businesscenters.cat en el qual deuen identificar-se adjuntant còpia del seu DNI i indicar el dret que desitja exercir i el motiu.

 7. PROCEDÈNCIA: ¿Com hem obtingut les seves dades?
  • Les dades personals que tractem a CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L.. procedeixen el mateix interessat i/o els seu Representant.
  • Les categories de dades que es tracten son:
   • Dades d’identificació.
   • Adreces postals o electròniques.
   • Dades econòmiques.
  • No es tracten dades especialment protegides.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca