Explorant les botigues de moda al Passeig de Gràcia

Tiendas de moda en Paseo de Gracia

Comparte en redes

El Passeig de Gràcia a Barcelona és un destí icònic per als amants de la moda de tot el món. Entre els seus majestuosos carrers i l’arquitectura modernista de renom mundial, es troben algunes de les botigues de moda més exclusives i emocionants. Des de les firmes d’alta costura fins a les marques més assequibles, el Passeig de Gràcia ofereix una experiència de compres única.

Firmes de luxe

En aquest distingit passeig, les firmes de luxe s’alcen com a autèntics temples de l’estil i la sofisticació. Des de Stella McCartney fins a Louis Vuitton, cada botiga ofereix una experiència única, on l’elegància es fusiona amb la innovació en cada detall.

Stella McCartney

La botiga de Stella McCartney al Passeig de Gràcia és un santuari per als amants de la moda, on es fusiona la sofisticació amb la sostenibilitat en cada peça, des dels abrics de sastre fins als jerseis oversize. Amb un estil rebosant de personalitat, Stella McCartney captiva aquells que busquen peces que no només llueixin bé, sinó que també expliquin una història d’ètica i compromís.

Valentino

La presència de Valentino al Passeig de Gràcia és sinònim de luxe i refinament. Amb acabats preciosistes i una atenció meticulosa als detalls, aquesta botiga és una destinació obligada per als amants de l’alta costura, des de minivestits adornats amb flors fins a stilettos en xarol i vellut, Valentino ofereix un viatge a un món d’elegància eterna.

Prada

La casa de moda italiana Prada ha arribat al Passeig de Gràcia amb una botiga que redefineix el concepte de luxe contemporani. Aquí, els complements són els protagonistes, des de bosses de pell impecablement confeccionades fins a ulleres de muntures romàntiques, amb col·leccions que sorprenen temporada rere temporada, Prada és una destinació imprescindible per a aquells que busquen estar a l’avantguarda de la moda.

Louis Vuitton

Louis Vuitton captiva els vianants amb les seves icòniques bosses i accessoris adornats amb el monograma de la marca, a la seva botiga al Passeig de Gràcia s’exhibeixen les col·leccions més emblemàtiques, des de jaquetes de pell fins a sabates amb incrustacions. Amb una atenció als detalls sense igual, Louis Vuitton continua sent un referent d’estil i sofisticació.

Santa Eulalia

Perdre’s per Santa Eulalia és submergir-se en la història de la moda, amb una selecció cuidadosament curada de dissenyadors de renom, aquesta botiga és un homenatge a l’alta costura. Des de Balenciaga fins a Christian Louboutin, Santa Eulalia ofereix una experiència de compra que transcendeix en el temps i l’espai.

A Córcega Business Centers oferim un nou sistema de videoconferència per mantenir reunions entre persones que es trobin en llocs distants.

Tiendas de moda en Paseo de Gracia

Marques assequibles

Les marques assequibles que es col·loquen al llarg d’aquesta icònica avinguda ofereixen una oportunitat única per explorar l’estil sense comprometre la qualitat ni el pressupost. Des de l’elegància quotidiana fins a la sofisticació accessible, aquestes marques fan que la moda sigui més versàtil i emocionant que mai.

Max & Co

Max & Co ofereix peces per a la dona urbana i elegant, inspirades en la costura italiana. Amb siluetes marcades i netes, aquesta marca ofereix un estil refinat sense complicacions, des de pantalons fins a mini bosses, Max & Co és l’opció perfecta per a aquells que busquen una elegància atemporal.

Hoss Intropia

Amb propostes sofisticades i femenines, Hoss Intropia destaca al Passeig de Gràcia, des de vestits inspirats en els anys 20 fins a jaquetes d’inspiració folk, aquesta marca ofereix peces úniques que s’adapten a qualsevol ocasió. Amb una ubicació privilegiada i un interior diàfan, Hoss Intropia convida els visitants a descobrir el seu món d’estil i sofisticació.

TCN

TCN ha evolucionat d’una marca centrada en la roba interior a una proposta de moda completa, amb looks que aposten per un estil relaxat, TCN presenta jaquetes de llana de punt gruixut i tops de vellut amb puntes. Aquesta marca catalana ofereix una opció fresca i contemporània per a aquells que busquen un estil sense complicacions.

  • Consulta els diferents serveis que oferim en el centre de negocis.

Paseo de gracia tienda de moda

Marques per a tots els públics

Al el Passeig de Gràcia, les marques dirigides a tots els públics ofereixen una experiència de moda accessible i versàtil. Des d’opcions esportives fins a peces de tendència, aquestes botigues conviden a explorar un món d’estils sense límits. Amb una ubicació privilegiada i una àmplia varietat de productes, aquestes marques són el destí perfecte per a aquells que busquen qualitat, estil i comoditat sense comprometre el seu pressupost.

Puma

Puma ofereix una experiència única al Passeig de Gràcia, combinant l’estil esportiu amb un toc d’elegància. Amb una ubicació privilegiada i una àmplia selecció de productes, aquesta botiga és una destinació imprescindible per als amants del estil de vida actiu.

Mango

La botiga Mango al Passeig de Gràcia és un reflex de l’elegància moderna. Amb una curada selecció de peces i accessoris, Mango ofereix opcions per a totes les línies de la marca. Des de moda femenina fins a col·leccions infantils, Mango és un destí complet per a aquells que busquen estil i qualitat.

Zara

Zara captiva els visitants amb les seves propostes de moda accessible i en tendència. Amb una ubicació privilegiada i una àmplia gamma de productes, Zara és el destí perfecte per a aquells que busquen vestir l’última moda sense gastar una fortuna. Des de abrics estampats fins a faldilles de pell sintètica, Zara té alguna cosa per a tots els gustos i estils.

& Other Stories

& Other Stories ofereix una proposta de moda versàtil i assequible al Passeig de Gràcia, amb una curada selecció de peces, sabates i accessoris. Aquesta marca sueca combina influències franceses i nòrdiques per crear un estil únic i modern. Des de sabates fins a productes de bellesa, & Other Stories és el destí ideal per a aquells que busquen estil i qualitat a un preu assequible.

tiendas en paseo de gracia de moda

Corcega Business Centers: excel·lència al Passeig de Gràcia

Com referent d’innovació al Passeig de Gràcia, Corcega Business Centers esdeve un oasi de modernitat al cor del districte de l’Eixample de Barcelona. Situats en una ubicació privilegiada, oferim espais de treball flexibles i avantguardistes per a empreses de tots els sectors i mides. El nostre compromís rau en proporcionar un entorn professional i col·laboratiu on les empreses puguin florir i assolir els seus objectius amb confiança.

Des de les nostres instal·lacions de última generació fins als nostres serveis personalitzats, a Corcega Business Centers ens esforcem per oferir solucions innovadores que s’adaptin a les necessitats canviants dels nostres clients. Ja sigui que requereixi una oficina privada, una sala de reunions equipada o assistència administrativa de primer nivell, estem aquí per ajudar-lo a dur el seu negoci al següent nivell.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?