Aules per a formacions a Barcelona

alquiler de salas para formacion barcelona

Comparte en redes

Sovint les empreses necessiten d’espais per realitzar formacions internes de personal, formacions de producte a clients, acadèmies que necessiten més espai per a un curs concret… en tots aquests casos la necessitat d’espai i privacitat per a desenvolupar correctament una formació porten a buscar altres alternatives .

A Business Centers Barcelona comptem amb sales de formació que tenen una capacitat màxima 18 persones. Aquestes sales de formació estan equipades amb tota la infraestructura necessària per a exercir la formació amb èxit:

  • Equips de TV, Vídeo i DVD
  • Paper Flip Chart / Vileda
  • Videoprojector i Projector transparències
  • Connexió a internet cable / wifi
  • Pissarra
  • Servei de Bar

Són sales moblades pensant en garantir una imatge professional i orientada als negocis, sense perdre de vista la calidesa i la comoditat: materials i acabats de qualitat, climatització, servei de càtering, secretariat a la seva disposició, recepció i atenció dels alumnes, servei de reprografia …

Còrsega Business Centers busca cobrir les necessitats que tinguin les empreses, perquè puguin centrar-se en desenvolupar la seva activitat amb tranquil·litat.

alquiler salas para reuniones barcelona

LA FORMACIÓ OCUPA UN LLOC DESTACAT EN LES EMPRESES

Per a les empreses és primordial oferir als clients productes i serveis d’avantguarda, sempre en contínua adaptació a un entorn tecnològic canviant que defineix cada dia les rutines laborals. En aquest entorn en què el canvi és la norma, les empreses han de reciclar-se contínuament per no quedar obsolets.

El client està cada vegada més informat gràcies a les TIC, sap el que vol i necessita que les empreses estiguin a l’altura dels seus requeriments. Els mercats globalitzats porten amb si la imperiosa obligatorietat que els empleats parlin al menys un altre idioma addicional. En aquest context, és en el qual està jugant un paper fonamental la formació interna, i és que l’empresa que no es puja a la roda o que no es reinventa, fracassarà.

Els empresaris són conscients d’aquesta realitat, i encara que busquen empleats que tinguin gran capacitat d’adaptació i d’autoaprenentatge (els anomenats KNOWMADS o nòmades del coneixement), saben que han de ser una part activa en la formació dels seus treballadors per estar a el dia a les demandes de mercat.

Si els directors de les empreses desitgen que els seus empleats donin el millor de si i facilitar un servei a l’alçada dels estàndards de qualitat requerits, l’única via és anar formant-los. Segons els objectius de la pròpia empresa, haurà de formar al seu equip en les tecnologies, habilitats i capacitacions que vagi a necessitar.

 

Contacta amb nosaltres per conèixer les nostres sales de formació, t’informarem de tot sense compromís.

 

Entradas relacionadas

afterwork en paseo de gracia

Afterwork a Passeig de Gràcia

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de

Leer más