Com trobar la teva oficina ideal a Barcelona

oficinas centro de negocios Barcelona

Comparte en redes

Barcelona és una ciutat vibrant i emocionant que ofereix una gran quantitat d’oportunitats per a aquells que busquen establir una oficina a la ciutat.

Però, com trobar l’oficina ideal a Barcelona? En aquest post, explorarem alguns consells que t’ajudaran a trobar l’oficina perfecta per al teu negoci.

Estableix el teu pressupost

El primer que has de fer és establir el teu pressupost. Quant estàs disposat a pagar per la teva oficina? Una vegada que sàpigues el teu pressupost, pots començar a buscar llocs que s’adaptin a les teves necessitats i pressupost. Recorda que Barcelona és una ciutat costosa, per la qual cosa és possible que hagis de considerar ubicacions més allunyades del centre de la ciutat si el teu pressupost és ajustat.

Considera la ubicació

La ubicació és clau quan es tracta de trobar l’oficina ideal a Barcelona. La ciutat està dividida en diversos districtes, cadascun amb les seves pròpies característiques i atractius. Si el teu negoci s’enfoca en la tecnologia o el comerç, probablement voldràs estar prop del districte de negocis en el centre de la ciutat. Si prefereixes una ubicació més tranquil·la i relaxada, el barri de Gràcia o el barri de Sants poden ser més adequats.

Avalua les comoditats

Les comoditats que ofereix la teva oficina són importants per a tu i els teus empleats. Busca llocs que ofereixin una bona connexió a Internet, una sala de conferències, serveis de neteja, seguretat i un lloc per a prendre un descans i relaxar-te durant la jornada laboral.

Considera l’espai i la capacitat d’expansió

A mesura que el teu negoci creixi, necessitaràs més espai. Assegura’t de buscar una oficina que tingui suficient espai per a acomodar als teus empleats actuals i futurs. Si no pots pagar una oficina més gran en aquest moment, cerca un espai que tingui l’opció d’expandir-se més endavant.

Para esment al transport públic

Barcelona té una excel·lent xarxa de transport públic que inclou autobusos, tramvies, metre i trens. Assegura’t de buscar una ubicació que estigui prop d’una estació de transport públic perquè els teus empleats puguin arribar fàcilment a l’oficina.

Demana recomanacions

Pregunta-li a altres empreses que ja tenen oficines a Barcelona si tenen alguna recomanació. Si coneixes a algú en el sector empresarial, pregunta’ls si saben d’algun lloc que s’ajusti a les teves necessitats.

Busca opinions en línea

Investiga en línia les opinions d’altres empresaris que han buscat oficines a Barcelona. Les opinions en línia poden donar-te una idea de què esperar quant a preus, ubicació i comoditats.

Visita la zona abans de signar un contracte

Abans de signar un contracte d’arrendament, assegura’t de visitar la zona per a comprovar que la ubicació és adequada per a tu i el teu equip. Verifica que la zona estigui neta, segura i ben il·luminada. També pots visitar els restaurants pròxims, les botigues i altres llocs que podrien ser útils per al teu negoci.

edificios oficinas barcelona

AVANTATGES DE BARCELONA BUSINESS CENTERS

A Barcelona Business Centers comptem amb una ubicació excepcional en ple Passeig de Gràcia. Les oficines estan envoltades de tota mena de serveis, botigues i opcions de restauració.

El nostre equip està format per personal altament qualificat i professional, podran atendre els teus clients, trucades i gestionar l’agenda amb total confiança.

Truca’ns i t’informarem de les ofertes d’aquest mes, no et quedis sense la teva oficina!

Entradas relacionadas