Instal·lacions en Barcelona per a professionals de Recursos Humans

alquiler de salas para entrevistas de trabajo

Comparte en redes

Si ets un professional dels Recursos Humans i de la gestió de personal, sovint et veuràs en la necessitat de dur a terme processos de selecció.

Tant si l’empresa a la qual pertanys està a Barcelona o a una altra ciutat, si necessites una sala per reunir-te amb els candidats, a Còrsega Business Centers tenim l’espai que estaves buscant.

Comptem amb 2 centres de negocis a Barcelona, ​​tots dos en ubicacions privilegiades al centre de la ciutat: a Passeig de Gràcia i al carrer Còrsega.

En tots dos edificis d’oficines podràs desenvolupar les entrevistes de treball que necessitis, independentment de la tipologia de les mateixes.

– Coneix les nostres instal·lacions en aquest vídeo

 

Totes les nostres sales de reunions compten amb l’equipació necessària perquè la jornada finalitzi amb èxit:

  • Equips de TV, Vídeo i DVD
  • Paper Flip Chart / Vileda
  • Videoprojector i Projector transparències
  • Connexió a internet cable / wifi
  • Telèfon amb mans lliures
  • Servei de Bar

alquiler de salas para entrevistas de trabajo

 

A més de les facilitats tecnològiques, els nostres clients gaudeixen d’altres característiques, que són valorades molt positivament dels nostres centres: entorn adequat per fer negocis, estil modern, privacitat de les sales, recepció i atenció als candidats. Així mateix, comptem amb sales d’espera, màquines de vending, servei de càtering, reprografia i tot tipus de recursos que la teva empresa pugui necessitar per desenvolupar correctament el procés de selecció.

 

Totes les mides d’espai que el procés de selecció requereixi:

Depenent dels nostres centres de negocis, les sales compten amb una capacitat per acollir fins a 14 persones. Així, els gestors de personal poden realitzar des d’entrevistes en grup, dinàmiques, focus groups… i com disposem de diferents sales, fins i tot de poden desenvolupar diferents entrevistes simultàniament.

Si el que es busquen són entrevistes individuals, es poden contractar despatxos i oficines pel període de temps desitjat, des de setmanes fins a per hores.

Tots els nostres espais ofereixen la intimitat necessària perquè no hi hagi interrupcions durant les sessions o pèrdues de privacitat. És possible que el procés de selecció s’allargui en el temps, en aquest cas estar tan com com a casa esdevé una prioritat.

És possible que el procés de selecció s’allargui en el temps, en aquest cas estar tan com com a casa esdevé una prioritat.

Centres molt ben connectats

Un aspecte a valorar és l‘adequada connexió dels centres amb la resta de la ciutat i fins i tot amb altres ciutats. Tant el centre de negocis del carrer Còrsega com de Passeig de Gràcia, estan molt a prop de la línia de metro i de la xarxa d’autobusos. També comptem amb aparcament a l’edifici i pàrquings públics a les proximitats.

Tant candidats com a gestors de personal poden accedir fàcilment als nostres centres de negocis, que es troben en unes ubicacions privilegiades.

Vine a veure les nostres instal·lacions, i digue’ns si t’agraden o precises que realitzem alguna modificació en l’espai perquè s’adapti a el procés de selecció que tens previst.

 

Vine a conèixer-nos i t’explicarem tot el que podem fer per la teva empresa!

 

Entradas relacionadas