Instal·lacions en Barcelona per a professionals de Recursos Humans

alquiler de salas para entrevistas de trabajo

Comparte en redes

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Si ets un professional dels Recursos Humans i de la gestió de personal, sovint et veuràs en la necessitat de dur a terme processos de selecció.

Tant si l’empresa a la qual pertanys està a Barcelona o a una altra ciutat, si necessites una sala per reunir-te amb els candidats, a Còrsega Business Centers tenim l’espai que estaves buscant.

Comptem amb 2 centres de negocis a Barcelona, ​​tots dos en ubicacions privilegiades al centre de la ciutat: a Passeig de Gràcia i al carrer Còrsega.

En tots dos edificis d’oficines podràs desenvolupar les entrevistes de treball que necessitis, independentment de la tipologia de les mateixes.

– Coneix les nostres instal·lacions en aquest vídeo

 

Totes les nostres sales de reunions compten amb l’equipació necessària perquè la jornada finalitzi amb èxit:

  • Equips de TV, Vídeo i DVD
  • Paper Flip Chart / Vileda
  • Videoprojector i Projector transparències
  • Connexió a internet cable / wifi
  • Telèfon amb mans lliures
  • Servei de Bar

alquiler de salas para entrevistas de trabajo

 

A més de les facilitats tecnològiques, els nostres clients gaudeixen d’altres característiques, que són valorades molt positivament dels nostres centres: entorn adequat per fer negocis, estil modern, privacitat de les sales, recepció i atenció als candidats. Així mateix, comptem amb sales d’espera, màquines de vending, servei de càtering, reprografia i tot tipus de recursos que la teva empresa pugui necessitar per desenvolupar correctament el procés de selecció.

 

Totes les mides d’espai que el procés de selecció requereixi:

Depenent dels nostres centres de negocis, les sales compten amb una capacitat per acollir fins a 14 persones. Així, els gestors de personal poden realitzar des d’entrevistes en grup, dinàmiques, focus groups… i com disposem de diferents sales, fins i tot de poden desenvolupar diferents entrevistes simultàniament.

Si el que es busquen són entrevistes individuals, es poden contractar despatxos i oficines pel període de temps desitjat, des de setmanes fins a per hores.

Tots els nostres espais ofereixen la intimitat necessària perquè no hi hagi interrupcions durant les sessions o pèrdues de privacitat. És possible que el procés de selecció s’allargui en el temps, en aquest cas estar tan com com a casa esdevé una prioritat.

És possible que el procés de selecció s’allargui en el temps, en aquest cas estar tan com com a casa esdevé una prioritat.

Centres molt ben connectats

Un aspecte a valorar és l‘adequada connexió dels centres amb la resta de la ciutat i fins i tot amb altres ciutats. Tant el centre de negocis del carrer Còrsega com de Passeig de Gràcia, estan molt a prop de la línia de metro i de la xarxa d’autobusos. També comptem amb aparcament a l’edifici i pàrquings públics a les proximitats.

Tant candidats com a gestors de personal poden accedir fàcilment als nostres centres de negocis, que es troben en unes ubicacions privilegiades.

Vine a veure les nostres instal·lacions, i digue’ns si t’agraden o precises que realitzem alguna modificació en l’espai perquè s’adapti a el procés de selecció que tens previst.

 

Vine a conèixer-nos i t’explicarem tot el que podem fer per la teva empresa!

 

Entradas relacionadas