La importància de la protecció en espais flexibles amb el treball remot i la ciberseguretat

Teletrabajo y ciberseguridad

Comparte en redes

El treball remot s’ha convertit en una tendència global que va arribar per a quedar-se. La possibilitat de treballar des de qualsevol lloc, combinada amb la flexibilitat d’horaris, ha transformat la forma en què les empreses operen i com els professionals gestionen la seva carrera. Un destí especialment atractiu per a aquells que busquen espais flexibles per a treballar és Barcelona, una ciutat coneguda pel seu dinamisme empresarial i la seva qualitat de vida.
La proliferació de centres de negocis, coworking i Barcelona Business Centers ha obert noves oportunitats per a professionals i empreses que busquen un ambient de treball col·laboratiu, lluny de les oficines tradicionals. No obstant això, amb aquesta major flexibilitat i mobilitat en el treball, sorgeix un desafiament crític: la ciberseguretat.

Trabajo remoto
La importància de la ciberseguretat en el treball remot
El treball remot implica que els empleats i professionals independents accedeixin a dades i sistemes des d’ubicacions diverses, sovint utilitzant xarxes públiques i dispositius personals. Això, naturalment, augmenta el risc de ciberatacs i l’exposició de dades confidencials. La seguretat cibernètica es converteix, per tant, en una consideració fonamental.
Centres de negocis i coworking: espais flexibles a Barcelona
Barcelona és un lloc destacat per a aquells que busquen espais de treball flexibles. Els centres de negocis a la ciutat ofereixen oficines ben equipades i serveis de suport, mentre que els espais de coworking fomenten la col·laboració i el networking. No obstant això, és essencial que aquests espais també es centrin en garantir la seguretat cibernètica dels seus inquilins.

Mesures per a garantir la ciberseguretat en espais flexibles a Barcelona

 • Xarxes segures
  Assegura’t que el centre de negocis o coworking compti amb xarxes segures, protegides amb contrasenyes fortes. Evita connectar-te a xarxes públiques no segures.
 • Actualització de software
  Mantingues els teus dispositius i programes actualitzats amb les últimes versions de seguretat.
 • Contrasenyes segures
  Utilitza contrasenyes robustes i canvia-les regularment. L’autenticació de dos factors és una excel·lent mesura addicional.
 • Protecció antivirus
  Instal·la un programa antivirus de confiança per a detectar i eliminar possibles amenaces.
 • Sensibilització en seguretat
  Educa al teu equip sobre bones pràctiques de seguretat cibernètica. La conscienciació és clau per a prevenir amenaces.
 • Seguretat de dades
  Assegura’t que les dades confidencials estiguin xifrades i recolzades de manera segura.
 • Política de dispositius
  Estableix polítiques per a l’ús de dispositius personals en entorns de treball compartits.
 • Actualitzacions regulars
  Realitza auditories i actualitzacions periòdiques en la infraestructura de seguretat de l’empresa i l’espai flexible.

Ciberseguridad

Treballa de manera segura a Barcelona Business Center: protegint el teu espai flexible

A Barcelona Business Center, t’oferim l’oportunitat de llogar despatxos i oficines al cor de Barcelona, però no ens aturem aquí. Sabem que la ciberseguretat és fonamental en el treball remot. Per això, a més d’una ubicació estratègica i un entorn propici per a la col·laboració, garantim la seguretat cibernètica de les teves operacions.
Implementem rigoroses mesures de ciberseguretat, incloent firewalls avançats, protecció antivirus, xifrat de dades i actualitzacions regulars. A més, oferim formació en ciberseguretat i suport tècnic per a mantenir els teus actius digitals segurs.
En llogar el teu espai flexible a Barcelona Business Center, pots treballar amb tranquil·litat, sabent que les teves dades i operacions estan protegits en aquest entorn cibernètic complex.
Posa’t en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sense compromís. Som aquí per a recolzar el teu creixement empresarial i protegir el teu espai flexible al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?