Lloga sales per a formacions per hores a Barcelona

sala de formacion barcelona

Comparte en redes

Les empreses de formació i els negocis que requereixen capacitació dels seus empleats, sovint només necessiten disposar d’un espai per a impartir la classe per algunes hores. La flexibilitat per a poder organitzar una jornada o un taller són vitals perquè aquestes s’arribin a realitzar. L’abaratiment dels costos és una altra de les claus per les quals s’estan triant els lloguers per determinades hores, ja que en realitzar-se de manera puntual no és necessari el manteniment de les instal·lacions més enllà d’un matí o d’una tarda.

Si tens una empresa i t’interessa que els empleats es formin, en aquest article t’expliquem més detalls sobre el lloguer per hores de sales de formació.

Sales de formació per hores a Barcelona

Amb l’auge del teletreball, moltes empreses ja no disposen d’oficina física, però sí que continuen volent capacitar als seus empleats. D’altra banda, si ets un autònom o una PIME que ofereixes serveis de formació, t’interessarà desprendre’t de costos fixos, poder comptar amb sales en diferents punts de la ciutat per a adaptar-te als teus clients i sobretot saber que pots optar a diferents grandàries de sala.

D’aquesta manera, les empreses guanyen agilitat a l’hora de pensar en formacions puntuals o en els diferents tipus de formats de les pròpies formacions, com poden ser petites píndoles formatives, jornades, xerrades, tallers, demostracions, etc.

Avantatges de llogar sales de formació per hores

Flexibilitat

Com indicàvem, la necessitat de poder contactar amb espais flexibles que s’adaptin als requisits com a l’horari, nombre d’assistents, lloc de celebració o tipus de formació, és el principal avantatge de llogar sales de formació per hores.

De la mateixa manera aquests espais flexibles permeten llogar les seves sales per trams horaris, en sessions de matí o de tarda, per dies o setmanes. Total flexibilitat a la disposició de les empreses.

El gran avantatge dels centres de negoci que lloguen sales per a formacions d’aquest estil, com Business Centers Passeig de Gràcia, és que si en un moment donat sorgeix un problema de contingent d’assistents o no s’ha confirmat la formació, es pot traslladar la reserva de la sala a una data posterior.

Reducció de costos

A Business Centers Barcelona som conscients que els costos fixos de manteniment d’espais poden suposar una gran càrrega per als clients. De manera que si una empresa només té assegurades cert nombre de formacions o s’està establint en el sector, és preferible que llogui per trams de temps amb la finalitat d’estalviar-se tots els costos fixos. A més, en el preu pel lloguer ja s’inclouen totes les despeses anteriorment nomenades, però delimitades al període de temps en el qual es disposa de l’espai.

Serveis que inclouen

Quan es lloga una sala de formació a Passeig de Gràcia Business Centers, hi ha una sèrie de serveis que estan inclosos, com són internet, wifi, pantalles i pissarres per a l’exposició, taules i cadires, climatització, recepció i atenció als participants.

A més, es poden contractar serveis addicionals com a servei d’àpats, reprografia, material gràfic o servei de traducció i interpretació entre altres.

profesora barce

Ubicació

Ja assenyalàvem abans la importància de la ubicació per a les teves formacions. Sovint, una empresa de formació haurà de traslladar-se a les pròpies oficines del client o si aquesta no en té, l’ideal és que la sala de formacions no quedi molt lluny.

És una altra de les grans avantatges de llogar espais per trams de temps, ja que serà més fàcil i econòmic adaptar-te als requisits de cada client.

A Barcelona Business Centers comptem amb una ubicació privilegiada, al centre de la ciutat, amb tots els serveis i mitjans de transport a prop. El Passeig de Gràcia és una de les avingudes principals de la ciutat, però Business Centers Passeig de Gràcia som dels pocs centres de treball en aquesta ubicació i que compta amb el servei de lloguer de sales de reunions per hores.

Passeig de Gràcia Business Centers, pioners en el servei de lloguer de sales per hores.

A Business Centers comptem amb espais de treball flexibles amb disponibilitat de sales de formació per hores a Barcelona. Pots consultar la nostra web per a més informació o enviar-nos directament un email a info@businesscenters.cat

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?