Llogar oficines a Barcelona

Llogar oficines barcelona

Comparte en redes

Si estàs pensant en llogar oficines a Barcelona, et donem alguns consells perquè puguis valorar adequadament totes les opcions al teu abast.

A Barcelona Business Centers complim cadascun dels requisits: disposem d’oficines i despatxos econòmics, cèntrics i oferim tots els serveis d’administració per a les empreses que lloguin una oficina en el nostre centre de negocis.

Consells per a llogar oficines a Barcelona

  • Defineix les teves necessitats: Abans de començar a buscar oficines, és important que tinguis clar què necessites en termes d’espai, ubicació, serveis, pressupost, etc. Això et permetrà enfocar la teva cerca i evitar perdre temps en visites innecessàries.
  • Verifica la ubicació: La ubicació de la teva oficina és un factor clau, especialment si necessites que estigui en una zona accessible i ben comunicada. Verifica que la ubicació sigui adequada per a les teves necessitats i que tingui bon accés en transport públic.
  • Considera els serveis inclosos: Algunes oficines ofereixen serveis addicionals com a neteja, manteniment, accés a sales de reunions, etc. Assegura’t de conèixer els serveis inclosos en el lloguer i avalua si són importants per al teu negoci.
  • Preu ajustat: tria preus que s’ajustin a la realitat immobiliària i de la grandària desitjada a la ubicació que desitges.
  • Revisa el contracte: Abans de signar el contracte de lloguer, llegeix detingudament totes les clàusules i assegura’t d’entendre-les correctament. Si tens dubtes, no dubtis a preguntar o sol·licitar assessoria legal.
  • Realitza una visita prèvia: Abans de signar el contracte, realitza una visita prèvia a l’oficina per a comprovar que compleix amb les teves expectatives i que està en bon estat. També pots prendre mesures per a assegurar-te que l’espai sigui adequat per a les teves necessitats.

barcelona oficines

Llogar oficina en Passeig de Gràcia de Barcelona

 La decisió de llogar una oficina en Barcelona és una elecció important per a qualsevol empresa. Cada opció té els seus propis avantatges i l’elecció final dependrà de les necessitats i objectius específics de cada empresa. Alguns avantatges de llogar una oficina:

  • Flexibilitat: El lloguer d’una oficina ofereix una major flexibilitat en termes de temps i espai. Si una empresa necessita ampliar o reduir el seu espai d’oficina, pot fer-ho fàcilment al final del contracte d’arrendament.
  • Cost inicial: Llogar una oficina a un centre de negocis requereix menys capital inicial que llogar una oficina tradicional, i encara menys que coprar-ne una. Les empreses poden utilitzar els fons restants per a invertir en altres àrees, com el màrqueting i el desenvolupament de productes.
  • Menys responsabilitat: Els propietaris dels centres de negocis són els responsables de la majoria dels costos de manteniment i reparació, cosa que significa que les empreses no han de preocupar-se per aquestes despeses.

Córcega Business Centers en Paseo de Gracia Barcelona

A Business Centers Passeig de Gràcia tenim l’espai que necessites: oficines, despatxos, sales de reunions, sales de videoconferència o de formacions. A més, ara comptem amb serveis per a cotreball o coworking, perquè de manera individual i amb un cost més econòmic puguis desenvolupar la teva activitat laboral des del centre de Barcelona.

Business Centers Barcelona es situa en un edifici perfecte per a dotar de  caràcter a les empreses que es situen a l’edifici. Tots els espais, serveis i comoditats que la teva empresa necesita al centre de Barcelona.

Consulta les nostres ofertes del mes i el catàleg de serveis que des de Business Centers Passeig de Gràcia posem a la teva disposició.

La ubicació que la teva empresa necessita, tant física com si et decantes per una oficina virtual per a domiciliar la teva entitat: econòmica, prestigiosa i cèntrica.

No perdis l’oportunitat i informa’t sense compromís!

Entradas relacionadas