Maneres d’arribar a Passeig de Gràcia, Barcelona

Formas de llegar a Paseo de Gracia

Comparte en redes

El Passeig de Gràcia, situat al cor de Barcelona, és un punt neurològic de la ciutat on convergeixen diverses opcions de transport. Ja sigui que estiguis buscant arribar amb autobús, metro, bicicleta, cotxe privat o fins i tot des de l’aeroport, aquí et mostrarem les millors alternatives per a arribar a aquest vibrant centre d’activitat.

A més, t’explicarem els serveis d’estacionament disponibles, incloent-hi informació sobre pàrquings de pagament i opcions per a viatge en Uber. Prepara’t per a explorar tot el que el Passeig de Gràcia té per a oferir!

Opcions per a arribar amb autobús

Barcelona, una ciutat vibrant i plena de vida, ofereix una àmplia gamma d’opcions de transport públic per a arribar a l’icònic Passeig de Gràcia. Des del bulliciós punt central de Plaça Catalunya fins a les diverses parades estratègiques al llarg del Passeig de Gràcia, el sistema d’autobusos de la ciutat proporciona una xarxa integral que connecta als residents i visitants amb aquest famós districte comercial i cultual.

A continuació, et presentem algunes de les rutes d’autobús més convenients per a arribar al Passeig de Gràcia des de diferents parts de la ciutat:

  1. Desde Plaça Catalunya:

A Plaça Catalunya, punt neurològic de Barcelona, trobaràs una àmplia varietat de línies d’autobús que et portaran a diferents àrees de la ciutat i els seus voltants. Entre elles s’inclouen la línia D50, D40, V15, V13, H16, N9, N1 i moltes altres.

  1. Passeig de Gràcia – Gran Via:

La línia d’autobús 7 té una parada en aquesta ubicació, proporcionant accés directe des del centre de la ciutat.

  1. Passeig de Gràcia – Aragó:

Una altra parada atesa per la línia d’autobús 7, situada en la intersecció amb el carrer Aragó.

  1. Passeig de Gràcia – Consell de Cent:

La línia d’autobús 22 té una parada en aquesta ubicació estratègica del Passeig de Gràcia.

  1. Passeig de Gràcia – Rosselló:

La línia d’autobús 22 també passa per aquesta parada, brindant opcions addicionals per a accedir al Passeig de Gràcia.

  1. Passeig de Gràcia – Diagonal:

La línia d’autobús 7 té una parada a prop d’aquesta intersecció, facilitant encara més l’accés des de diferents àrees de la ciutat.

Aquesta extensa xarxa d’autobusos proporciona una manera convenient i accessible d’explorar Barcelona i arribar al Passeig de Gràcia, on t’esperen experiències úniques i emocionants.

Consulta les nostres ofertes actuals en lloguer de despatxos.

Transport en Metro

En el cor de Barcelona, l’Estació Passeig de Gràcia s’erigeix com un pilar crucial en la xarxa de transport metropolità. Aquí, convergeixen tres línies de metro que teixeixen una xarxa de connexions vitals a la ciutat. De la mateixa manera, a l’Estació de Plaça Catalunya trobem les connexions amb dues línies de metro, línies de rodalies Renfe i també la connexió amb Ferrocarrils de la Generalitat.

Línia 1 – Vermella

La línia 1, identificada pel color vermell, s’estén des d’Hospital de Bellvitge fins a la parada de Fons, sent la línia que uneix Barcelona amb Hospitalet d’una banda, i amb Santa Coloma per un altre i convertint l’estació de Plaça Catalunya en la seva estació central.

Línia 2 – Lila

La Línia 2, identificada pel seu característic color lila, s’estén com una artèria vital que porta als passatgers cap al nord i el nord-oest de Barcelona, des de l’Estació Passeig de Gràcia, els viatgers poden embarcar-se en un viatge cap als barris històrics, els encantadors veïnats residencials i els centres d’activitat cultural que defineixen aquesta direcció de la ciutat.

Línia 3 – Verda

La Línia 3, marcada pel distintiu verd de la seva identitat, desplega la seva trajectòria cap al nord-oest i l’est, abastant una àmplia gamma de destins dins i fora del centre urbà de Barcelona. Des de Passeig de Gràcia, els passatgers poden submergir-se en la bullícia de la vida urbana, explorar els racons més encantadors de la ciutat o aventurar-se cap als punts d’interès cultural i turístic que s’amaguen en aquesta direcció.

Línia 4 – Groga

La Línia 4, resplendent en el seu to groc distintiu, traça la seva ruta cap al sud i el sud-oest de la ciutat. En sortir de l’Estació Passeig de Gràcia, els viatgers poden submergir-se en els vibrants barris comercials, explorar els encantadors racons històrics o dirigir-se cap a les assolellades platges i els paisatges costaners que caracteritzen aquesta part de Barcelona.

En conclusió, l’Estació Passeig de Gràcia i l’estació de Plaça Catalunya, no sols són un punt de trobada de línies de metro, sinó també un nucli vital que connecta als habitants i visitants de Barcelona amb els diversos aspectes i encants que la ciutat té per a oferir.

paradas de metro

Pàrquings de pagament a Passeig de Gràcia

Quan visitis el Passeig de Gràcia a Barcelona, trobar un lloc convenient per a estacionar pot ser clau per a gaudir al màxim del teu temps a la ciutat. Afortunadament, hi ha una varietat de pàrquings de pagament disponibles al voltant, que ofereix comoditat i seguretat per al teu vehicle. Aquí et presentem alguns dels pàrquings més destacats:

  1. Pàrquing SABA BAMSA Rambla Catalunya – Passeig de Gràcia:

Situat al Carrer de València, 244, 08007 Barcelona, a la cantonada amb Passeig de Gràcia, aquest pàrquing ofereix una ubicació privilegiada prop d’una dels carrers més emblemàtics de la ciutat.

Amb tarifes flexibles que s’adapten a la durada de la teva estada, aquest pàrquing és una excel·lent opció per a aquells que desitgen explorar el Passeig de Gràcia i els seus voltants amb total tranquil·litat. Es recomana consultar el lloc web de SABA o contactar directament amb el pàrquing per a obtenir informació actualitzada sobre les tarifes i disponibilitat d’espais.

  1. Pàrquing SABA BAMSA Rambla Catalunya – Aragó:

Situat al Carrer d’Aragó, 268, 08009 Barcelona, prop de la intersecció amb Rambla de Catalunya, aquest pàrquing ofereix una ubicació estratègica per a accedir fàcilment al Passeig de Gràcia i a les seves principals atraccions. Igual que l’anterior, les tarifes poden variar segons la durada de l’estada i la tarifa aplicada en el moment, per a obtenir informació actualitzada sobre preus i disponibilitat de places, es recomana consultar directament amb el pàrquing.

  1. Pàrquing SABA BAMSA Plaça Catalunya:

Amb una ubicació privilegiada a Plaça de Catalunya, 17, 08002 Barcelona, a prop del començament del Passeig de Gràcia, aquest pàrquing ofereix una opció convenient per a aquells que desitgen explorar la zona central de la ciutat. Amb tarifes que s’adapten a diferents necessitats d’estacionament, aquest pàrquing proporciona una solució pràctica per als qui visiten el Passeig de Gràcia i els seus voltants. Per a conèixer les tarifes actualitzades i la disponibilitat de places, es recomana consultar el lloc web de SABA o contactar directament amb el pàrquing.

Aquests pàrquings SABA BAMSA ofereixen una experiència d’estacionament sense preocupacions per a aquells que desitgen explorar el Passeig de Gràcia i els seus voltants. Amb ubicacions estratègiques, tarifes flexibles i serveis de qualitat, són l’opció ideal per a gaudir al màxim de la teva visita a aquest vibrant districte de Barcelona.

Consulta tots els serveis que oferim a Còrsega Business Centers

Mobilitat per a bicicletes a Passeig de Gràcia

El Passeig de Gràcia es destaca no sols per la seva elegància arquitectònica i la seva animada activitat comercial, sinó també pel seu compromís amb la mobilitat sostenible. Per a aquells que opten per mitjans de transport més ecològics, aquest icònic bulevard ofereix una xarxa de carrils per a bicicletes i serveis d’estacionament que fan que viatjar amb bicicleta o patinet elèctric sigui una elecció fàcil i conscient.

Carrils per a bicicletes

Al llarg de la seva extensió, el Passeig de Gràcia compta amb carrils dedicats exclusivament per a ciclistes i usuaris de patinets elèctrics. Aquests carrils proporcionen un espai segur i segregat del trànsit vehicular, la qual cosa permet als usuaris desplaçar-se de manera eficient i sense preocupacions per la congestió del trànsit. Ja sigui que estiguis gaudint d’un passeig relaxat pel bulevard o utilitzant la bicicleta com a mitjà de transport per a desplaçar-te per la ciutat, els carrils per a bicicletes del Passeig de Gràcia t’ofereixen una experiència còmoda i protegida.

Estacionaments per a bicicletes i patinets elèctrics

A més dels carrils dedicats, el Passeig de Gràcia compta amb una varietat de serveis d’estacionament per a bicicletes i patinets elèctrics. Aquests espais estan estratègicament situats al llarg de la via, la qual cosa facilita als usuaris trobar un lloc segur i convenient per a estacionar els seus mitjans de transport. Ja sigui que estiguis visitant les botigues de luxe del Passeig de Gràcia, gaudint d’un menjar en un dels seus restaurants exclusius o treballant en les oficines situades en la zona, els estacionaments per a bicicletes i patinets elèctrics et brinden la tranquil·litat de saber que el teu vehicle està protegit mentre gaudeixes de les teves activitats.

Promovent la Sostenibilitat

El foment de l’ús de la bicicleta i els patinets elèctrics al Passeig de Gràcia no sols beneficia als usuaris individuals, sinó que també contribueix de manera significativa a la reducció de la contaminació i la congestió del trànsit en el centre de la ciutat. En promoure la mobilitat sostenible, el Passeig de Gràcia es posiciona com un exemple a seguir en termes de planificació urbana i compromís amb el medi ambient.

Uber

Uber s’ha convertit en una opció de transport de confiança i convenient per a arribar al Passeig de Gràcia a Barcelona. Amb solo uns simples tocs en la teva aplicació mòbil, pots sol·licitar un viatge que et portarà directament al teu destí desitjat. La plataforma d’Uber t’ofereix una experiència sense complicacions, on pots seleccionar el tipus de vehicle que millor s’adapti a les teves necessitats i preferències.

En utilitzar l’aplicació d’Uber, no sols tindràs accés a una àmplia flota de vehicles, sinó que també rebràs informació detallada sobre el conductor assignat per al teu viatge. Aquesta informació inclou el nom del conductor, la qualificació mitjana dels usuaris, així com detalls sobre el vehicle que utilitzaràs per al teu desplaçament.

Una dels avantatges més destacats d’Uber és la possibilitat d’obtenir una estimació del preu del viatge abans de confirmar la teva sol·licitud. Aquesta funció et permet planificar el teu transport de manera eficient, tenint en compte el cost estimat del trajecte i ajustant el teu pressupost segons sigui necessari.

Consulta les nostres ofertes actuals en oficina virtual.

uber paseo de gracia

Opcions per a desplaçar-te des de l’aeroport fins al Passeig de Gràcia

Si arribes a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, tens diverses opcions convenients per a arribar al Passeig de Gràcia, assegurant-te d’iniciar la teva experiència a la ciutat de manera còmoda i eficient:

1.- Aerobús

L’Aerobús és una opció popular i convenient que et porta directament des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Amb freqüència regular, aquest servei d’autobús et permet relaxar-te i gaudir del paisatge mentre et trasllades cap al teu destí. Una vegada que arribis a la parada de Plaça Catalunya en el centre de Barcelona, podràs prendre el vibrant Passeig de Gràcia que connecta amb la plaça.

2.- Tren de Rodalies Renfe

Una altra alternativa eficaç és el tren de rodalies Renfe, que connecta l’aeroport amb l’estació de Passeig de Gràcia. Aquest servei ferroviari ofereix comoditat i rapidesa, permetent-te arribar a la teva destinació final amb facilitat. En desembarcar en l’estació de Passeig de Gràcia, et trobaràs a tan sols uns passos del Passeig de Gràcia, llest per a explorar tot el que aquest emblemàtic lloc té per a oferir.

3.- Uber o Taxi

Per a aquells que prefereixen una opció de transport més personalitzada, Uber i els taxis estan disponibles en l’aeroport. Amb sols uns pocs clics en la teva aplicació mòbil, pots sol·licitar un viatge en Uber que et portarà directament al Passeig de Gràcia. Aquesta opció ofereix conveniència i comoditat, amb l’avantatge addicional d’una estimació de preu transparent abans de confirmar el teu viatge. Si optes per un taxi, trobaràs una fila disponible just fora de l’àrea d’arribades de l’aeroport, on podràs abordar un i dirigir-te directament cap al teu destí en el Passeig de Gràcia.

Independentment de l’opció que triïs, arribar al Passeig de Gràcia des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat és senzill i accessible, permetent-te començar la teva experiència a la ciutat amb total tranquil·litat.

Corcega Business Centers: El teu Destí en el Passeig de Gràcia

Corcega Business Centers, situat en el Passeig de Gràcia de Barcelona, és el teu destí ideal per a establir el teu negoci en un dels llocs més prestigiosos de la ciutat. El nostre centre de negocis ofereix una àmplia gamma de serveis i comoditats, incloent-hi espais de treball flexibles, sales de reunions equipades i serveis de suport empresarial. A més, la nostra ubicació privilegiada et brinda accés fàcil i convenient a totes les opcions de transport esmentades anteriorment, garantint que puguis arribar al teu lloc de treball sense complicacions. Descobreix tot el que Corcega Business Centers pot fer per tu en el cor de Barcelona!

Amb aquestes opcions de transport i serveis disponibles, arribar al Passeig de Gràcia mai ha estat tan fàcil. Ja sigui que estiguis visitant per negocis o plaer, aquestes alternatives et permetran explorar tot el que aquest vibrant districte té per a oferir.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?