Quina és la ubicació ideal d’un centre empresarial

Edificio de oficinas barcelona

Comparte en redes

En un recent article esmentem que els advocats prefereixen llogar un despatx que estigui al centre de les ciutats, i és que la ubicació per a qualsevol negoci és un aspecte essencial perquè triomfi.

D’ella depèn, en part, la imatge que els teus clients i els teus competidors tenen del teu negoci, especialment si la seva activitat és majoritàriament cara al públic.

Si el teu objectiu és trobar la localització perfecta per al teu negoci has de seguir una sèrie de pautes a tenir en compte i que s’han d’escollir amb molta cura.

És important conèixer que entre els factors per triar un business center a Barcelona hi ha una bona localització, que a més de ser un benefici per als potencials clients, facilitarà l’accés als treballadors.

Quan parlem d’un edifici d’oficines recomanem la ubicació en zones de fàcil accés perquè, d’aquesta manera, els treballadors reduiran els temps de trasllat; la proximitat a parades d’autobús, estacions de metro i vies d’alta capacitat.

Com a resum, es podria dir que la ubicació de l’empresa forma part de la imatge de la mateixa i, per tant, ajuda a que els altres la perceben com més professional o prestigiosa.

La imatge que els teus clients i competidors tenen del teu negoci depèn en gran mesura de la ubicació triada

Ja ho va dir Ray Kroc, llegendari promotor de McDonald ‘s, afirmant que “Els tres elements essencials per assolir l’èxit en un negoci són: ubicació, ubicació i ubicació”. Aquesta frase demostra la importància de triar l’emplaçament adequat per desenvolupar un projecte empresarial.

alquiler de sala de reuniones barcelona

Factors per triar la millor localització d’un business center

Un cop tenim clar que la ubicació de la nostra empresa és essencial per aconseguir el màxim rendiment i desenvolupament empresarial dels treballadors i clients, hem de conèixer els passos a seguir perquè la nostra elecció sigui l’adequada.

  • Analitza a la competencia

La millor ubicació és la que està a prop dels teus clients i lluny dels teus competidors. Analitza l’entorn i allunya’t d’aquells negocis que siguin la teva competència.

  • La ubicació perfecta depèn dels serveis que ofereixes

No tots els negocis són iguals, i si per exemple necessites que els teus clients visitin les oficines, tindrà gran importància la visibilitat des del carrer, fàcil accés, bones comunicacions en vehicle privat i transport públic o espai d’aparcament.

  • Analitza on són els teus clients

Analitzant el target pots determinar en quines zones viuen o treballen els clients per així poder apropar-se el màxim possible.

  • La primera impressió és essencial, i si transmets als clients professionalitat tindràs molt de guanyat. Una bona distribució d’acord amb la teva filosofia d’empresa permetrà que el client se senti més identificat amb el que busca.

Es de gran importància triar una ubicació professional, ben comunicada i relativament a prop dels nostres potencials clients i proveïdors.

 

oficinas en barcelona

Finalment, encara que no menys important, la neteja i ordre són dues premisses bàsiques per afavorir la comoditat i fomentar la productivitat.

La importància que la teva oficina s’ubiqui en un centre de negocis

Entre els principals avantatges d’un centre de negocis hi ha la capacitat de desenvolupar sinergies amb altres empreses que comparteixen instal·lacions. A més, tens a la teva disposició serveis fixos com Internet, subministraments, manteniment, neteja, atenció de trucades, direcció de negocis, etc. No hauràs de preocupar-te cada mes dels recursos consumits.

A les nostres oficines estan a l‘abast dels usuaris les últimes tecnologies, així com sistemes de comunicació avançats. Les oficines virtuals estan equipades amb la més alta tecnologia on podràs treballar al costat de persones amb objectius similars perquè el rendiment es vegi impulsat.

Els nostres business center estan situats al cor de Barcelona. El carrer Còrsega es troba en ple centre de la capital, l’Eixample, al costat de l’Av. Diagonal, entre els carrers de Balmes i la Rambla Catalunya. L’edifici d’oficines de 500 metres quadrats compta amb 20 despatxos des 1 a 7 pax, 1 Sala de Juntes per a 8 pax. i 1 Sala Conferències per a formació i Show Room i 1 office.

Per la seva banda, les oficines de Passeig de Gràcia es situen al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes. L’edifici d’oficines Modernista disposa de 400 m2 i consta de 15 despatxos des 1 a 7 pax, 1 Sala de Juntes per 14 pax. i 1 Office.

 

Entradas relacionadas