Startups i oficines: claus per a triar l’espai ideal

Startups y oficinas

Comparte en redes

Les startups, com a empreses emergents, s’enfronten a una gran quantitat de decisions importants durant la seva fase inicial. Una de les més rellevants és l’elecció de l’espai de treball adequat. L’oficina no sols representa un lloc físic per a treballar, sinó que també pot influir en la cultura empresarial, la productivitat i la imatge de la startup.

En aquest post, analitzarem les necessitats de les startups quant a oficines, els avantatges de llogar una oficina en un centre de negocis, els aspectes a tenir en compte en triar un espai i els beneficis específics de llogar una oficina en el centre de Barcelona.

Startups y oficinas

Quin tipus d’oficina necessita una startup?

Les necessitats d’oficina d’una startup varien en funció de diversos factors, com la grandària de l’equip, el tipus de negoci, la fase de desenvolupament i el pressupost. No obstant això, hi ha alguns aspectes comuns que les startups solen buscar en una oficina:

  • Espai adaptable a la seva grandària i necessitats quant a oferta de serveis: Les startups necessiten un espai que pugui anar-se ajustant al seu creixement i a les seves necessitats en continu canvi.
  • Entorn col·laboratiu: Un espai que fomenti la interacció i el treball en equip entre els membres de l’equip i fomenti sinergies.
  • Ubicació estratègica: Una ubicació accessible per als empleats, clients i inversors.
  • Cost assumible: La inversió en l’oficina ha de ser sostenible per a la startup.

Beneficis de llogar una oficina al centre de Barcelona per a una startup:

El centre de Barcelona ofereix una sèrie de beneficis per a les startups que busquen una oficina:

  • Ubicació estratègica: El centre de Barcelona està ben connectat amb el transport públic, la qual cosa facilita l’accessibilitat per a empleats, clients i inversors.
  • Entorn propici per a generar noves oportunitats: El centre de Barcelona és un entorn dinàmic i ple d’activitat empresarial, ideal per a startups que busquen noves oportunitats de negoci.
  • Imatge professional: Tenir una oficina en el centre de Barcelona pot millorar la imatge professional de la startup i augmentar la seva credibilitat davant clients i inversors.
  • Accés a talent: El centre de Barcelona concentra una gran quantitat de talent professional, la qual cosa facilita la cerca d’empleats per a la startup.

Beneficios de alquilar una oficina

Lloguer d’oficines en Passeig de Gràcia Barcelona

Triar l’oficina adequada és una decisió crucial per a l’èxit d’una startup. Els centres de negocis ofereixen una alternativa flexible i econòmica, amb molts serveis interessants perquè l’empresa es pugui centrar en desenvolupar el seu negoci.

El centre de Barcelona, per part seva, ofereix una ubicació estratègica, un entorn dinàmic i una imatge professional que pot ser beneficiosa per a les startups. A Corcega Business Centers comptem amb una ubicació excel·lent amb tots els serveis que uneixi startup pot necessitar.

Truca’ns i consulta les opcions en oferta aquest mes. T’esperem!

Entradas relacionadas