Lloguer d´oficina al Passeig de Gràcia de Barcelona

oficinapaseogracia

Comparte en redes

El Passeig de Gràcia de Barcelona és un lloc emblemàtic de la capital catalana, associat al luxe i al prestigi, ja que aquí se situen les marques internacionals més exclusives, una autèntica milla d’or on veure i ser vist.

Amb l’engalanament de l’avinguda per als Jocs Olímpics de 1992 com a aparador, va ser quan va aconseguir reconeixement i estatus internacional, i va ser nomenada una dels carrers més importants del món en el llibre “Great *Streets” del prestigiós urbanista estatunidenc Allan.

LUXE I ARQUITECTURA PATRIMONI DE LA HUMANITAT

El treball de remodelació d’aquesta zona de la ciutat duta a terme a principis del segle XX, va dissenyar una avinguda de grans voreres, amb cases àmplies i grans espais ajardinats. Per tot ells les famílies riques de seguida es van traslladar a aquest carrer buscant l’espai i els espais verds que no tenien en el centre de les ciutats. Les famílies més adinerades van contractar els millors arquitectes del moment per a construir o remodelar els seus habitatges, com Gaudí, Josep Puig i Cadafalch o Lluís Domènech i Montaner. Competien en vistositat, ostentació i opulència, donant lloc a un conjunt arquitectònic singular considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El Passeig de Gràcia sempre ha comptat amb una població adinerada, atraient comerços i marques d’alta gamma. Aquí es situen les entitats locals amb més tradició, sovint lligades al món de la moda, i pel seu lloc grans empreses internacionals dirigides al públic més selecte.

“El Passeig de Gràcia és l’aparador ideal per veure i ser vists. Un carrer on el luxe i l’arquitectura combinen amb els millors hotels i restaurants”

Al Passeig de Gràcia de Barcelona se’l sol comparar amb l’Avinguda dels Camps Elísis de París, no en va va ser dissenyat prenent com a inspiració i referència aquest famós bulevard parisenc. En tots dos casos, l’opulència i l’exclusivitat competeixen amb un marc arquitectònic únic.

El Passeig de Gràcia pertany a l’Eixample de Barcelona, i està situat al centre de la ciutat comtal. Compta amb una longitud de 1,5 quilòmetres, i discorre entre la Plaça del Cinc d’Ors i Plaça Catalunya. Envoltat d’una àmplia oferta de restauració, oci i serveis, disposa de totes les facilitats quant a mobilitat es refereix: nombroses parades de taxis, metre i d’autobús. També hi ha diversos pàrquings per a poder aparcar el cotxe. Si ets dels qui es mouen amb dues rodes, l’avinguda Passeig de Gràcia compta amb carril bici i hi ha diferents punts de lloguer de patins, motos i bicicletes (elèctriques i tradicionals).

LLOGUER DE DESPATX A PASSEIG DE GRÀCIA A BARCELONA

Les empreses que es situen al Passeig de Gràcia poden presumir de pertànyer a un selecte grup, ja que sovint es triguen anys a avançar en la llista d’espera que tenen alguns locals fins que per fi aconsegueixen la ubicació desitjada.

D’altra banda, si ets un empresari i desitges que la teva empresa es situï en aquesta privilegiada zona de Barcelona, has de saber que és el tercer carrer més car en lloguers de locals comercials de tota Espanya.

despachospaseogracia

DOMICILIA LA TEVA EMPRESA A BUSINESSCENTERS PASSEIG DE GRÀCIA

Però no tot són males notícies, ja que a BusinessCenters Passeig de Gràcia tenim l’espai que necessites: oficines, despatxos, sales de reunions, sales de videoconferència o de formacions. A més, ara comptem amb serveis per a coworking, perquè de manera individual i amb un cost més econòmic desenvolupis la teva activitat laboral des del centre de Barcelona.

Business Centers Barcelona Passeig de Gràcia es situa en un edifici modernista a l’altura de tan prestigiós carrer. Un lloc amb carisma i singularitat, perfecte per a atorgar caràcter a les empreses que es situen a l’edifici. Tots els espais, serveis i comoditats que la teva empresa necessita al centre de Barcelona.

Consulta els espais que tenim disponibles i el catàleg de serveis que des de Business Centers Passeig de Gràcia posem a la teva disposició.

La ubicació que la teva empresa necessita, tant física com si et decantes per una oficina virtual per a domiciliar la teva entitat: econòmica, prestigiosa i cèntrica. No perdis l’oportunitat i ¡informa’t sense compromís!

Entradas relacionadas