Els advocats prefereixen un despatx que estigui al centre de les ciutats.

llogar advocats a barcelona centro

Comparte en redes

La ubicació per a qualsevol negoci és un aspecte essencial perquè triomfi, especialment, si la seva activitat és majoritàriament cara al públic. És el cas del lloguer de despatxos d’advocats a Barcelona, que han d’apostar per projectar una imatge professional. El lloc físic o virtual en què situem el nostre despatx aportarà imatge de marca a la nostra activitat. És un factor primordial triar una ubicació professional, ben comunicada i relativament a prop dels nostres potencials clients i proveïdors, compartint un entorn laboral modern, còmode i adaptat a les nostres necessitats.

És de gran importància escollir una ubicació professional, ben comunicada i relativament a prop dels nostres potencials clients i proveïdors.

Cal tenir en compte que si bé és cert que una correcta localització ajuda a pal·liar algunes deficiències administratives que existeixin, un emplaçament inadequat afecta de forma negativa i greu a la gestió. D’aquesta manera, una de les primeres tasques de l’emprenedor serà conèixer quin serà el lloc idoni i apropiat per portar a bon port el seu negoci a Barcelona. Cal estudiar i triar la millor localització per al seu negoci donant un impuls per aconseguir l’èxit de la seva empresa.

Ja ho va dir Ray Kroc, llegendari promotor de McDonald ‘s, afirmant:

“Els tres elements essencials per assolir l’èxit en un negoci són: ubicació, ubicació i ubicació”.

Aquesta frase il·lustra exactament la importància de triar l’emplaçament adequat per desenvolupar un projecte empresarial.

lloguer despatx advocat a barcelona
Llogueu una oficina per al vostre despatx d’advocats en ple Passeig de Gràcia a Barcelona.

El nostre Business Center a Barcelona està ubicat en una zona estratègica de la ciutat com ès el Passeig de Gràcia. Les instal·lacions ens situen en un punt estratègic i de gran prestigi a Barcelona. Li permeten disposar d’adreces representatives en les seves targetes i ofereixen una gran facilitat d’accés a través de qualsevol sistema de transport, públic o privat.

El nostre Business Center a Barcelona està ubicat en una zona estratègica de la ciutat com és el Passeig de Gràcia, el cor de la ciutat.

Les oficines de Passeig de Gràcia es troben al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes. L’edifici d’oficines modernista disposa de 400 m2 i consta de 15 despatxos des 1 a 7 pax, 1 Sala de Juntes per 14 pax. i 1 Office.

L’Eixample és el districte més poblat de Barcelona i de tot Espanya en termes absoluts (262.485 habitants) i el segon en termes relatius (35.586 hab / km²). A més, és seu de llocs d’interès com la Basílica de la Sagrada Família, la Casa Milà, la Casa Batlló, l’Auditori de Barcelona, la Plaça de toros Monumental, així com nombrosos llocs d’oci de la capital.

VEURE MÉS. CONEIX LES NOSTRES PROMOCIONS DE LLOGUER DE DESPATXOS A BARCELONA

 

Aquesta zona de la capital també destaca per confluir moltes empreses innovadores, un lloc perfecte per captar emprenedors i nous projectes que desitgin llançar noves idees amb la necessitat d’ubicar-se en una de les vies més importants del sector del negoci de la ciutat. Des de les nostres instal·lacions podrà accedir fàcilment als principals serveis, amb un immillorable potencial mercat a peu de carrer i ben connectat amb el transport públic (bus, metro, taxi).

Per això, triar el millor emplaçament és essencial perquè el seu despatx d’advocats a Barcelona es convertirà en la seva segona casa i haurà d’aconseguir crear en ell un espai de confort per a vostè i els teus clients. Aposti per situar la seva empresa al nostre centre de negocis i encerti de ple en l’emplaçament de la seva companyia.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?