Avantatges d’un centre de negocis a Barcelona. Coneix més!

equipo de trabajo en business centers barcelona

Comparte en redes

Els centres de negocis són infraestructures cada vegada més demandades pels professionals del segle XXI, aportant una sèrie d’avantatges respecte a una oficina tradicional.

Si està buscant un centre de negocis a Barcelona ha de tenir en compte una sèrie de factors, com la localització, instal·lacions o serveis que disposen.

Un centre de negocis és un espai d’empreses on aquestes poden allotjar els seus serveis durant un període de temps determinat i combinar els recursos materials i humans amb l’objectiu d’aconseguir el màxim rendiment i desenvolupament empresarial dels treballadors i clients.

Els millors centres de negocis de Barcelona són capaços d’oferir diversos serveis a les empreses com: oficines virtuals, espais físics per poder treballar, espais que serveixin per a la formació de personal i sales de reunions entre d’altres.

centre de negocis barcelona

Quins beneficis aporta un centre de negocis respecte a una oficina tradicional?

FACILITA EL NETWORKING

Un centre de negocis permet desenvolupar sinergies amb altres empreses que comparteixen instal·lacions. Normalment disposen de sales preparades per dur a terme les seves reunions. El nostre centre de negocis a Barcelona té sales amb una capacitat per acollir entre 8 i 20 persones, les quals poden ser utilitzades per qualsevol dels nostres clients.

REDUEIX DESPESES

Un centre de negocis té a la seva disposició serveis fixos com Internet, subministraments, manteniment, neteja, atenció de trucades, direcció de negocis, etc. No haurà de preocupar-se cada mes dels recursos consumits.

Disposem de línia de telèfon i internet, mitjançant wifi, llum i aigua. Es tracta d’una indubtable avantatge, ja que pot començar el desenvolupament del seu negoci res més formalitzar el lloguer, sense esperes a que li connectin la llum, el telèfon o la connexió a Internet.

ÚLTIMS AVANÇOS TECNOLÒGICS

A les nostres oficines estan a l’abast dels usuaris les últimes tecnologies, així com sistemes de comunicació avançats. Les oficines virtuals estan equipades amb la més alta tecnologia, i li ofereix l’opció de realitzar la connexió via XDSI o IP a través de fibra òptica.

APROFITAMENT D’ESPAIS

En un centre de negocis podrà disposar d’espais que difícilment tindria en una oficina tradicional. Les nostres instal·lacions disposen de sales de reunions, videoconferències, formació, papereria, servei de bar i càtering o traductors.

El nostre Business Center a Barcelona disposa de sales de reunions, videoconferències, formació, papereria, servei de bar i càtering o traductors.

GRAN INTERÈS PER ELS DETALLS

Un centre de negocis és molt més que un espai de treball, on comptarà amb racons que li facilitin l’activitat del dia a dia. El servei de videoconferència permet mantenir reunions entre persones que es troben en llocs distants, amb el derivat estalvi de costos que suposa no desplaçar persones a altres ciutats.

oficina barcelona

POTENCIA EL RENDIMENT

Treballar al costat de persones amb objectius similars és molt motivador, amb un rendiment que es veurà impulsat. Com pot comprovar, no necessita invertir en una oficina per aconseguir resultats positius.

DOMICILIACIÓ SOCIAL

Els clients podran realitzar la domiciliació social i comercial de la seva empresa en el centre de negocis. Aquests avantatges són algunes de les que han convertit Business Center Barcelona en un centre de referència a Catalunya.

Legalment estarà Vè. autoritzat a disposar d’un domicili social, legal, fiscal i comercial que podrà inscriure en el Registre Mercantil, així com a utilitzar-lo en tots els suports que necessiti.

Les nostres oficines estan situades al Passeig de Gràcia i Carrer Còrsega, al cor de Barcelona. És important per a les empreses que s’instal·len en un centre de negocis la imatge de professionalitat que transmeten als seus clients a l’estar localitzats en una zona privilegiada, oferint un valor afegit pel que fa a la imatge corporativa.

Les nostres oficines estan ubicades al Passeig de Gràcia i carrer Còrsega, al cor de Barcelona, oferint un valor afegit a la imatge corporativa

En els nostres centres de negocis i coworking els clients s’interrelacionen durant la jornada laboral i gaudeixen d’un ambient més distès en les jornades de networking i afterworks a Barcelona que organitzem.

Actualment els llocs de treball més demandats requereixen de competències com creativitat, flexibilitat i capacitats humanes, aconseguint un coneixement més profund, confiança i relacions personals. Unes relacions que es poden establir amb més facilitat en els centres de negocis i que permeten trobar una connexió, inspiració i noves idees de negoci.

Entradas relacionadas