Barcelona entre les ciutats més innovadors segons rànquings

despatx a barcelona

Comparte en redes

Des Business Centers avui t’expliquem com Barcelona s’ha posicionat com una ciutat de caràcter emprenedor, referent en tecnologia i innovació en el panorama internacional. Els rànquings més rellevants del món col·loquen a Barcelona entre el top 30 de ciutats en alguns àrees de gran rellevància com a taxa de creació de noves empreses, connectivitat, ecosistema de startups, hubs d’innovació, talent i atractiu per a inversors.

En els últims anys Barcelona s’ha convertit en una de les ciutats europees líders en emprenedoria tecnològica, com demostren les 1.197 startups que conformen la seva xarxa empresarial.

startup barcelona

Com posa en relleu la consultora Genome, que cada any elabora el prestigiós informe “Global Startup Ecosystem Report”, Barcelona està escalant llocs en el rànquing gràcies al seu competitiu teixit empresarial i emprenedor, així com per la seva capacitat per generar i atreure talent.

A més, la consultora destaca el seu caràcter favorable a creació de sinergies empresarials i l’alta qualitat de vida que ofereix la ciutat. Aquestes qualitats que han portat a Barcelona a ser la sisena ciutat del món que trien els estrangers per desenvolupar la seva carrera professional.

Gràcies a aquestes condicions, la ciutat comtal ofereix una perspectiva positiva i avantatjosa per atreure capital estranger. Com indica l’informe, Barcelona sobresurt en el desenvolupament de videojocs i de la tecnologia aplicada al sector salut (ehealth). La celebració d’esdeveniments d’importància mundial com el Mobile World Congress, Barcelona Games World o la Smart City Expo, ajuden la visibilitat de la ciutat i a la seva imatge innovadora.

barcelona innovación

Així, ens trobem amb entitats barcelonines ja reconegudes que van donar els seus primers passos assolint rondes de finançament i habitant en petites oficines,com Glovo, HeyGo, Wallapop, Typeform, CornerJob, Social Point, Kantox, Deliberry, Letgo, Holaluz… 

Més enllà de les empreses de caràcter tecnològic, una altra part indispensable en l’economia de Barcelona és la formada per pimes i micropimes; professionals liberals que treballen en empreses petites, en associació amb una altra persona o fins i tot unipersonals, com freelances i autònoms.

El sector immobiliari de Barcelona orientat a empreses ha viscut un revolució en els últims anys per adaptar-se a autònoms i freelances

A causa de l’increment de treballadors per compte propi en el mapa empresarial, Barcelona ha hagut d’adaptar a les necessitats d’aquests professionals i als requisits dels seus negocis, s’han obert nombrosos centres de negocis i d’oficines, sales de coworking i espais de treball de diversa índole.

Així, Business Centers Barcelona oferim un ampli catàleg d’oficines, si busca lloguar un despatx a Barcelona o llogar una oficina barata al centre de Barcelona, consulti les nostres promocions.

Disposem de centres de negoci a Passeig de Gràcia 12 i també a Còrsega, 299, oficines cèntriques i ben comunicades que proveeixen d’una imatge professional, seriosa i de qualitat als empresaris que han optat per un de les nostres oficines.

coworking en centro barcelona

A Business Centers tenim l’espai de treball ideal per a advocats, dissenyadors, comercials i assessors

Al centre de negocis comptem amb oficines grans per 5-7 llocs i també més reduïdes per a empreses de 2-4 llocs, fins i tot tenim despatxos individuals i espais de coworking

A Business Centers comptem amb tecnologia avançada per poder realitzar videoconferències, sales de reunions, oficines virtuals, espais per a formacions així com amb una potent xarxa wifi i amb internet d’alta velocitat perquè les empreses que s’allotgen a l’edifici exerceixin el seu treball amb les màximes garanties de qualitat i benestar.

Gràcies a les diferents entitats que treballen al nostre centre de negocis, les empreses es beneficien de les sinergies i les xarxes de contactes de cadascuna, ajudant a la generació de negoci i atorgant un valor afegit comercial molt apreciat en l’actualitat.

Si vols més informació sobre els nostres espais de treball no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres aquí, et informarem sense compromís de les diferents modalitats d’oficines, despatxos i coworkings dels nostres centres de negoci a Barcelona

Entradas relacionadas