¿Videoconferència o reunió presencial?

Reunió de treball.
En Businesscenters Passeig de Gràcia, ens especialitzem en oferir oficines i despatxos de treball completament equipats, sales de reunions i sales de formacions per a desenvolupar una activitat de manera professional que beneficia el treball cooperatiu, oficines virtuals i videoconferències i en la domiciliació de societats per poder començar a desenvolupar la seva activitat professional.

Comparte en redes

La imatge professional que projectem durant una reunió o videoconferència és la nostra carta de presentació, no hem de descurar-la.

En Businesscenters Passeig de Gràcia creiem que l’espai on es desenvolupa una reunió ha de ser idoni i funcional, amb la finalitat de transmetre una imatge professional i afavorir l’ambient de treball.

Les reunions de treball de caràcter internacional o local en una ciutat com Barcelona, un gran nucli d’activitat empresarial on les relacions professionals es donen pràcticament diàriament, no s’han de descurar les facilitats per al seu desenvolupament, la comoditat per als participants de la reunió ni tampoc la imatge de professional que es vol projectar.

Cada vegada es donen més casos en els quals es desenvolupen reunions o activitat empresarial en ubicacions improvisades com a aeroports o estacions, repercutint directament en la qualitat i sobretot en la imatge d’empresa que perceben els participants en la reunió.

Les empreses han de ser conseqüents amb les possibilitats que tenen per a desenvolupar la seva activitat empresarial i col·laborativa amb empreses estrangeres o nacionals, i Businesscenters P. Gràcia pot ajudar-te. Les nostres instal·lacions compten amb espais amplis i confortables, en els quals albergar a un gran nombre de participants, presencials o per videoconferència, amb equips audiovisuals d’alta qualitat per a realitzar presentacions i conferències sense complicacions.

 

Avui dia més que mai valorem la qualitat de les reunions via videoconferència, que suposen un menor cost tant econòmic com administratiu, permetent contactar amb empreses i equips en la distància.

El lloguer d’una sala de reunions amb servei de videoconferència amb una bona connexió d’internet i perifèrics per a desenvolupar la reunió sense cap complicació és bàsic. En Businesscenters P. Gràcia comptem amb tot el que necessitis per a celebrar les teves reunions sense sobresalts. A més comptem amb un estupend servei de bar, amb el qual gaudir d’un merescut descans amb els participants de la reunió.

{%ALT_TEXT%}

Els nostres despatxos estan situats en Passeig de Gràcia, el centre neuràlgic de Barcelona, on es pot gaudir d’una gran oferta d’oci i hostaleria, després de la teva reunió. A més, la ubicació i el fàcil accés a través de les línies que comuniquen la ciutat des de llocs com a aeroports o estacions, fan que arribar a les nostres instal·lacions siguin molt còmode. Així mateix, comptem amb mesures preventives contra el COVID-19, per la qual cosa la seguretat i confiança són aspectes que afavoreixen la convivència entre empreses nacionals o estrangeres.

En Businesscenters P. Gràcia ens especialitzem a oferir oficines i despatxos de treball completament equipats, sales de reunions i sales de formacions per a desenvolupar una activitat de manera professional que beneficia el treball cooperatiu, oficines virtuals i videoconferències i en la domiciliació de societats per a poder començar a desenvolupar la seva activitat professional.

Si aquesta pensant on realitzar la seva pròxima reunió de coworking, no dubti a consultar-nos.

Entradas relacionadas