Com fer la teva oficina més sostenible

eco

Comparte en redes

La sostenibilitat és un concepte que ha vingut per a quedar-se, i els ambients laborals no són aliens a aquest. Avui al blog de Còrsega Business Centres facilitem unes recomanacions que faran que la teva empresa s’adapti a la aquest concepte. En les empreses es consumeixen molts recursos, que fent-se de manera més conscient, pot tenir un impacte positiu en la sostenibilitat mediambiental d’aquesta.

A continuació facilitem una sèrie de consells que faran la teva empresa més eco-friendly:

 

UTILITZA PAPER RECICLAT

En les oficines es gasta una quantitat ingent de paper, tant en folis i quaderns com en material publicitari, un gran canvi serà fer que aquest provingui 100% d’un procés de reciclatge. El resultat és paper una mica més fosc i amb una mica més de gramatge, però hi ha diferents qualitats i es pot triar la que millor s’adapta a les característiques de l’empresa.

 

ESTABLEIX UN SISTEMA DE RECICLATGE DE RESIDUS

Ha d’haver-hi una distinció de galledes d’escombraries on els empleats dipositin els seus residus de forma classificada. El sistema hauria de contemplar mínimament residus plàstics, de paper i orgànics.

MILLOR BOMBETES DE BAIX CONSUM

Les bombetes de baix consum duren moltíssims anys i poden suposar un estalvi important en la factura de la llum a final de mes, i això sense comptar del benefici al medi ambient. Des de fa uns anys ja gairebé totes les bombetes instal·lades en els centres d’oficines són de baix consum, però en edificis més antics continuen convivint amb les tradicionals.

 

AFAVOREIX EN TRANSPORT PÚBLIC, LA BICICLETA O ACUDIR CAMINANT Al TREBALL

Una de les polítiques que tenen major acceptació entre els empleats és que l’empresa faciliti bons de transport públic, avantatges en el lloguer de transport de “sharing” com a patinets elèctrics o empreses de lloguer de bicicletes.

D’altra banda, que l’oficina compti amb accés amb carril bici i pàrquing de bicicletes, afavorirà que els empleats puguin acudir a treballar amb la seva pròpia bicicleta. Que l’empresa faciliti i fomenti el transport sostenible és de gran suport al medi ambient però també comporta beneficis per a la pròpia empresa, ja que si els empleats opten per caminar o per la bicicleta la seva salut serà millor.

bicicleta

MÀQUINES DE VENDING AMB PRODUCTES ECOLÒGICS

Les màquines de vending són una part fonamental en les empreses, i triar un proveïdor que compti amb un catàleg de productes ecològics pot marcar la diferència. El cafè ecològic ja sol estar integrat en aquestes màquines de cafè, però també es pot sol·licitar fruita o xocolata ecològica en aquestes.

 

En Còrsega Business Centers tenim tot això en compte i molt més.

Truca’ns i informa’t de les ofertes d’aquest mes.

Entradas relacionadas

afterwork en paseo de gracia

Afterwork a Passeig de Gràcia

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de

Leer más