Llogar oficina a Barcelona: 10 aspectes a tenir en compte

Lloguer despatx barcelona

Comparte en redes

A continuació BUSINESS CENTERS BARCELONA t’expliquem que has de tenir en compte abans d’instal·lar la teva empresa a una oficina:

1- Característiques físiques de l’oficina i del despatx

Com si d’un lloguer d’un habitatge es tractés, quan es tracta de llogar un espai de treball hem de tenir en compte les condicions físiques de l’espai.

Desprès de la nostra llar, el lloc on passem més temps és a la feina. Així, aspectes com l’entrada de llum natural, gaudir d’amplis finestrals que facin de l’espai un lloc lluminós, seran les claus per fer-nos sentir com a casa.

Uns sostres alts, una correcta il·luminació de l’espai, una estudiada pintura a les parets o una separació adequada entre zones funcionals seran característiques essencials per a treballar còmodes.

Hem de tenir em compte els elements que introduirem a l’oficina i observar si hi cabran adequadament.

Finalment, no hem de d’ignorar altres infraestructures necessàries i valorar si les necessitem dintre de l’oficina o si poden formar part de les zones comuns (i si és així, veure en quines condicions es troben) com banys, menjador, office, …

– Comprova a aquest vídeo les instal·lacions de Business Centers Barcelona

 

 

2 – Adaptabilitat:

Continuant amb el fil anterior, hem de saber si el despatx es troba moblat o buit, si està permès canviar els mobles existents segons les necessitats i els gustos de l’empresa arrendatària.

De la mateixa manera, és interessant conèixer si podrem decorar l’espai per a adaptar-se a la imatge corporativa de l’empresa: decoracions de paret, retolacions, pintura, …

Al Business Centers les empreses allotjades poden realitzar algunes de les modificacions que desitgin al seu espai, sempre tenint en compte l’aprovació prèvia del gestor de l’edifici.

alquilar salas de reuniones barcelona

3- L’espai que es necessita

Un aspecte fonamental és conèixer si l’oficina que lloguem s’ajusta als requeriments de mida de l’empresa, segons la seva quantitat d’empleats i l’espai necessari per instal·lar màquines (fotocopiadora, fax, enquadernadora, …) i mobiliari d’oficina.

Respecte això, hem de tenir en compte les possibles fluctuacions de la plantilla i comprovar que l’oficina s’hi podrà adaptar a aquests canvis.

D’altra banda, l’empresari ha de valorar si desitja comptar amb una sala de reunions dintre de la seva oficina, tot i que l’edifici compti amb aquestes instal·lacions com a part de les seves zones comuns per a tots els inquilins. Potser a l’empresa li interessi disposar d’una sala de reunions pròpia en funció del tipus de serveis que ofereix i segons la freqüència amb la qual els clientes visiten les seves oficines.

alquilar oficina grande barcelona

4 – Veïns

Sovint no tenim en compte les empreses que es troben al mateix edifici, però és un punt bastant rellevant en el moment d’escollir un lloguer d’una oficina a Barcelona.

D’una banda, hem de saber el tipus d’activitat que desenvolupa la resta de companyies instal·lades a l’edifici, perquè es poden dedicar a tasques sorolloses i molestes (músics, audiovisuals, gremis de la construcció, tallers, …).

No tot és negatiu, perquè una relació propera amb els nostres veïns pot portar beneficis econòmics a la nostra empesa. La creació de sinèrgies empresarials és habitual, afavorides pels networkings que s’esdevenen a zones comuns, zones de restauració properes.

D’altra banda, estar a prop d’una empresa que genera un trànsit de clientes important a la seva oficina pot derivar en un interès pels nostres serveis i en una valoració positiva que dos proveïdors estiguin propers els uns dels altres.

 

 

5– Serveis que facilita l’ edifici

Per descomptat que un dels punts forts dels centres de negocis son els serveis que faciliten a tots els seus inquilins i que el hi suposen un extra de confortabilitat. Sovint els edificis d’oficines ofereixen serveis destinats a fer més senzill el dia a dia, serveis que, d’altra banda, haurien de ser contractats de totes maneres.

Per exemple, tots els inquilins dels nostres centres de negocis al Carrer Còrsega i centre d’oficines de Passeig de Gràcia de Barcelona gaudeixen dels següents serveis:

  • Sales de reunions a Barcelona
  • Lloguer d’oficina virtual a Barcelona (recepció de trucades, gestió d’agenda, recepció de les visites, enviament i recepció de correu i paqueteria, …)
  • Lloguer de sala per videoconferència a Barcelona
  • Domiciliació de societats a Barcelona
  • Lloguer de sales de formació a Barcelona
  • Secretaria, reprografia, traducció de textos, càtering, neteja, Internet…
– Consulta aquí tots els serveis de Business Centers Barcelona

 

6- Grau d’accés a l’edifici, flexibilitat horària

Potser tens clar l’horari comercial de la teva empresa, però les hores de feina que exigeix realment el teu negoci al final de la setmana sovint van més enllà de les 40 hores setmanals.

Per això, és important comprovar que tenim l’accés que necessitem al nostre lloc de feina.

Els nostres clientes de Business Center Barcelona tenen una flexibilitat horària total, ja que poder accedir a les seves oficines les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana.

lloguer despatx barcelona

7- Ubicació

La ubicació del despatx ha de complir amb nombrosos requisits que hauràs de tenir em compte:

  • Està a prop del meu domicili i de la dels meus empleats?
  • Els meus clientes estan a prop?
  • Està ben comunicat per a que empleats, proveïdors i clientes puguin arribar a l’empresa de manera còmode i ràpida, tant per carretera com amb transport públic?
  • Es troba a prop de connexions nacionals i internacionals per clientes de fora de la ciutat com trens i aeroports?
  • Disposa de zones d’aparcament propers a l’oficina?
  • Hi ha oferta de restauració propers a l’oficina? I de gimnasos i botigues? I de llars d’infants i escoles?
  • L’oficina es troba propera a empreses consolidades i de rellevància que puguin contribuir a la bona imatge, sinergies empresarials i trànsit de clientes?

La ubicació d’una empresa és un aspecte fonamental a l’hora d’escollir un immoble, hem d’estudiar detingudament el lloc on volem instal·lar l’empresa per evitar haver de mudar-nos en un futur degut a una errònia elecció de la zona escollida.

Si optes per instal·lar-te a qualsevol dels nostres dos edificis d’oficines que Business Centers té al carrer Còrsega i al Passeig de Gràcia, tens garantit que la ubicació de la teva empresa serà immillorable.

 

8 – Pàrking

En cas de viure allunyat de l’oficina i no pots utilitzar el transport públic, hauràs d’arribar amb el teu vehicle fins a la feina. Aparcar al centre de Barcelona és una tasca difícil, si no impossible, així doncs, si prefereixes evitar aquest estrés diari, l’ideal és que l’oficina compti amb pàrking, ho agrairan empleats i clients.

Els edificis d’oficines de Business Centers Barcelona compten amb pàrking al mateix edifici en el cas de Business Center del Carrer Còrsega, i en el cas del Business Center de Passeig de Gràcia, el mateix edifici no disposa de zona d’aparcament però si hi ha nombrosos pàrkings molt propers.

centro de negocios barcelona

9- Proximitat de transport públic

Tal i com avançàvem anteriorment, que l’oficina tingui una bona connexió amb el transport públic és un gran avantatge. És conegut per tothom el temps que es perd en desplaçaments a les ciutats, per la qual cosa, si podem reduir-los estant a prop de parades de metro, autobús o  rodalies,  estalviarem temps a empleats i clientes cada cop que hagin de venir a l’oficina.

Els edificis de Business Centers de lloguer de despatxos al centre de Barcelona satisfan aquest requisit, comprova-ho a aquest mapa de les nostres ubicacions.

 

10- Preu

Com hem pogut veure anteriorment, hi ha aspectes a tenir en compte a l’hora de llogar un despatx a Barcelona. Buscar un lloguer d’oficines barat al centre de Barcelona sense tenir en compte tot allò explicat anteriorment pot sortir car. No obstant això, clarament el preu del lloguer ha de ser considerat acuradament per a que no suposi un greuge als comptes de l’empresa a final de mes.

Al Business Centers disposem de promocions mensuals en funció dels espais que ens queden lliures.

Consulta aquí les ofertes en el lloguer de despatxos al centre de Barcelona

 

Corre, no et quedis sense la teva oficina!

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?