Lloguer de sala per a videoconferències a Barcelona

sala videoconfenrecias barcelona

Comparte en redes

Llogar una sala per a videoconferències a Barcelona pot tenir diversos avantatges per a la teva empresa. A continuació, et detallem alguna d’elles:

  • Tecnologia d’última generació: Les sales de videoconferències solen estar equipades amb tecnologia d’última generació que et permetrà tenir una comunicació fluida i de qualitat amb els teus interlocutors en qualsevol part del món. Això inclou equips de videoconferència d’alta qualitat, pantalles, micròfons i altaveus, entre altres elements.
  • Estalvi de temps i costos: En llogar una sala de videoconferències, no hauràs de preocupar-te per la instal·lació, manteniment i actualització de la tecnologia necessària per a realitzar video-trucades. A més, evitaràs els costos de desplaçament i allotjament que suposa reunir-se amb els teus interlocutors en persona.
  • Flexibilitat: Les sales de videoconferències et permeten tenir reunions virtuals en qualsevol moment i lloc, sense importar la distància geogràfica. Això et permetrà gestionar millor el teu temps i ser més flexible en la planificació de reunions.
  • Privacitat i seguretat: Les sales de videoconferències solen ser espais privats i segurs, la qual cosa et permetrà tenir converses confidencials sense por de que tercers accedeixin a la informació que es comparteix.
  • Ampliació del teu abast: Al realitzar video-trucades amb interlocutors en qualsevol part del món, podràs ampliar el teu abast i establir contactes internacionals que podrien ser beneficiosos per al teu negoci.
  • Serveis addicionals: Algunes empreses que ofereixen sales de videoconferències també poden oferir serveis addicionals com a servei d’àpats, recepció i atenció al client, entre altres, que podrien facilitar el desenvolupament de la teva reunió.

sala por horas barcelona

Empreses que més demanden el servei de lloguer de sales per a videoconferències

Les empreses que mostren més interès a llogar les nostres sales de videoconferències són les següents:

  • Empreses amb equips remots: Les empreses que tenen equips de treball distribuïts en diferents parts del món poden trobar molt útil llogar una sala per a realitzar videoconferències. Això els permetrà tenir reunions virtuals de manera efectiva i estalviar costos en desplaçaments i allotjament.
  • Empreses de formació i educació: Les empreses que ofereixen cursos i formacions en línia poden necessitar sales equipades per a realitzar videoconferències. Això els permetrà tenir reunions amb professors i alumnes en línia, i garantir una comunicació fluida i efectiva.
  • Startups i pimes: Les startups i pimes poden necessitar realitzar presentacions a possibles inversors o socis en diferents parts del món. Llogar una sala per a realitzar videoconferències els permetrà fer-ho de manera efectiva i sense haver d’invertir en la instal·lació de tecnologia costosa.
  • Empreses que necessiten mantenir la privacitat: Algunes empreses necessiten mantenir la privacitat en les seves reunions i converses, per la qual cosa una sala de videoconferències pot ser una excel·lent opció per a garantir la seguretat de la informació que es comparteix.
  • Organitzacions governamentals: Les organitzacions governamentals poden necessitar realitzar reunions virtuals amb altres organitzacions governamentals en diferents parts del món. Llogar una sala per a realitzar videoconferències els permetrà fer-ho de manera efectiva i estalviar costos en desplaçaments i allotjament.

sala

Sales per a videoconferències a Barcelona Business Centers

Comptem amb un nou sistema de videoconferència que et permet realitzar reunions amb persones que es troben lluny. Aquest sistema és molt més econòmic que traslladar a la gent a altres ciutats.

Pot utilitzar la plataforma de comunicació que prefereixi per a posar-se en contacte amb els assistents a la reunió. Podrem connectar-nos amb ells de manera remota en la data i hora que especifiquis.

El nostre servei té la capacitat de transmetre tant imatges com sons en temps real i en totes dues direccions.

Tenim algunes coses que t’ajudaran a aprendre.

  • Un ordinador connectat a Internet i té les solucions de programari de videoconferència més conegudes com a Zoom, Skype i Microsoft Team Viewer.
  • També està disponible un equip d’àudio central de micro professional.
  • Es disposa d’una pantalla de TV de 48″ per a mostrar a tots els participants de manera panoràmica.
  • Finalment, es disposa d’una càmera perquè tots puguin veure el que està passant.

Entradas relacionadas

afterwork en paseo de gracia

Afterwork a Passeig de Gràcia

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de

Leer más