Llogar una sala per a formacions per hores a Barcelona

sala formaciones barcelona

Comparte en redes

Si necessites un espai per a dur a terme formacions, tallers, reunions de treball o presentacions, llogar una sala per hores pot ser una excel·lent opció. A continuació, et presentem alguns avantatges de llogar una sala per a formacions per hores.

  • Flexibilitat d’horaris i durada: Llogar una sala per hores et permet adaptar-te a les teves necessitats i a les del teu equip. Pots triar l’horari que millor s’ajusti a les teves activitats i la durada de la formació o reunió que necessites.
  • Estalvi de costos: Si tens un espai de treball petit o no comptes amb les instal·lacions necessàries per a dur a terme una formació o reunió, llogar una sala pot ser més econòmic que construir o llogar un espai més gran.
  • Equipament inclòs: Les sales per a formacions solen estar equipades amb mobiliari, projector, pantalla, equip de so, pissarres i altres elements necessaris per a dur a terme les teves activitats.
  • Ubicació estratègica: Moltes empreses de lloguer de sales estan situades en zones cèntriques i de fàcil accés. Això pot resultar molt convenient per als assistents a les teves formacions o reunions.
  • Serveis addicionals: Algunes empreses de lloguer de sales ofereixen serveis addicionals com a servei d’àpats, servei de recepció i atenció al client, entre altres. Això pot resultar molt pràctic per a aquells que necessiten un espai i una atenció completa.

formado

Elements indispensables que ha de tenir una sala per a formacions

A l’hora de lloguer una sala per a formacions, és important que consideris quins són els elements indispensables que ha de tenir per a garantir que la formació es realitzi correctament. A continuació, et presentem alguns d’ells:

  • Mobiliari: La sala ha de comptar amb taules i cadires còmodes i ajustables perquè els assistents puguin treballar durant llargs períodes de temps sense sentir-se incòmodes.
  • Tecnologia: És fonamental que la sala compti amb tecnologia moderna i en bon estat, com un projector d’alta definició, pantalla, sistema de so i connexió a internet d’alta velocitat.
  • Il·luminació: La il·luminació ha de ser adequada per a l’espai i el tipus d’activitat que es desenvoluparà a la sala. Una bona il·luminació ajuda a mantenir als participants alerta i enfocats durant les sessions de formació.
  • Aire condicionat: La temperatura de la sala és un factor important per al benestar dels assistents. La sala ha de comptar amb un sistema d’aire condicionat adequat per a mantenir una temperatura còmoda.
  • Pissarres o taulers: Les pissarres o taulers són elements importants per a presentar informació visual i fomentar la interacció entre els participants.
  • Espai d’emmagatzematge: És important que la sala compti amb espai d’emmagatzematge per a guardar els materials i equips necessaris per a la formació.
  • Accessibilitat: La sala ha de ser accessible per a tots els assistents, incloent aquells amb discapacitats físiques o mobilitat reduïda.
  • Serveis addicionals: És convenient que la sala compti amb serveis addicionals com ara servei d’àpats, servei de recepció i atenció al client, entre altres.formacion

Lloguer de sala per a formacions en Passeig de Gràcia

La Sala de Formació de Passeig de Gràcia Business Centers és un gran lloc per a formar-se en un entorn professional, en ple Eixample de Barcelona. Aquesta sala és perfecta per a albergar cursos de formació, presentacions de productes, dinàmiques de grup i rodes de premsa.

Ens assegurem de proporcionar cafè i servei d’àpats per als seus descansos o, si ho desitja, podem fer reserves per a vostè en restaurants pròxims. L’avantatge de tenir oficines moblades immediatament és que no has de desplaçar-te a diferents llocs per a treballar. Tindràs tot el que necessites per a fer la teva feina, com a secretària, incloent-hi administració, impressió, fotocòpies, fax, escàner, computadores i equip audiovisual.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tots els detalls sobre el nostre lloguer de sales de formació.

Entradas relacionadas

afterwork en paseo de gracia

Afterwork a Passeig de Gràcia

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de

Leer más