Millora el teu espai treball triant una corecta disposició de l’escriptori

barcelona

Comparte en redes

A Barcelona Business Centers comptem amb espais totalment moblats, però si vols optimitzar la teva oficina amb la finalitat de buscar la màxima optimització de l’espai i millorar la productivitat, en aquest post et portem alguns consells.

Un escriptori de treball ben organitzat i ergonòmic pot marcar la diferència en la teva productivitat laboral. Passem una gran part del nostre temps a l’oficina o al nostre espai de treball a casa, per la qual cosa és important crear un entorn que ens motivi i ens ajudi a mantenir-nos concentrats. En aquest article, et proporcionarem consells pràctics sobre com col·locar el teu escriptori de treball de manera eficient per a maximitzar el teu rendiment i millorar el teu benestar general. Des de la disposició dels elements essencials fins a la incorporació d’elements inspiradors, descobriràs com transformar el teu escriptori en un oasi de productivitat.

  1. Optimitza l’espai

Abans de començar a organitzar el teu escriptori, és important optimitzar l’espai disponible. Si tens un escriptori petit, considera utilitzar suports o prestatges per a aprofitar la verticalitat. A més, assegura’t de tenir suficient espai per a moure’t còmodament i col·loca el teu escriptori en una posició que et brindi una bona il·luminació natural, evitant l’enlluernament.

  1. Organitza els teus elements essencials

Mantenir els teus elements essencials organitzats i a l’abast de la mà et permetrà fer el teu treball de manera més eficient. Comença per classificar els teus objectes en categories, com a documents, subministraments d’oficina i dispositius electrònics. Utilitza organitzadors, safates o calaixos per a mantenir cada categoria separada i ordenada. Assegura’t que els objectes que utilitzes amb major freqüència estiguin situats prop de tu, mentre que els elements menys utilitzats poden guardar-se en llocs menys accessibles.

  1. Crea un entorn ergonòmic

La comoditat física és fonamental per a mantenir la productivitat durant llargues hores de treball. Assegura’t que el teu escriptori estigui configurat de manera ergonòmica. La teva cadira ha de ser ajustable en alçada i tenir un bon suport lumbar. La part superior del teu monitor ha d’estar a l’alçada dels teus ulls per a evitar el cansament visual i la tensió en el coll. A més, el teu teclat i ratolí han d’estar situats en una posició que no forci els teus canells.

  1. Estimula la inspiració i la motivació

Un entorn de treball inspirador pot impulsar la teva creativitat i motivació. Considera la possibilitat d’incorporar elements que t’inspirin, com a fotografies, cites motivacionals o plantes. Assegura’t que el teu espai de treball reflecteixi els teus interessos i personalitat, la qual cosa t’ajudarà a sentir-te més connectat i compromès amb les teves tasques laborals.

  1. Mantingues el teu escriptori ordenat i net

Finalment, per a mantenir una alta productivitat, és essencial mantenir el teu escriptori ordenat i net. Pren-te el temps per a netejar regularment el teu espai de treball, eliminant el desordre i els elements innecessaris. Un escriptori buit et permetrà enfocar-te en les teves tasques i evitarà distraccions innecessàries.

 

mesa de trabajo

Millor disposició d’escriptori per a l’optimització del treball

A mesura que busquem maximitzar la nostra productivitat laboral, l’optimització de l’espai de treball es torna crucial. Un element clau en aquesta tasca és l’escriptori. Triar la millor forma d’escriptori pot marcar la diferència en l’organització i eficiència del nostre entorn laboral. En aquest article, explorarem diferents opcions d’escriptori que t’ajudaran a optimitzar l’espai de treball. Des d’escriptoris plegables fins a solucions personalitzades, descobriràs com adaptar el teu escriptori per a aprofitar al màxim l’espai disponible i crear un ambient de treball funcional i productiu.

  • Escriptoris plegables

Els escriptoris plegables són una excel·lent opció per a espais reduïts. Aquests mobles versàtils es poden plegar i guardar fàcilment quan no s’utilitzen, alliberant espai a l’habitació. Opta per escriptoris plegables que també comptin amb prestatges o calaixos addicionals per a aprofitar al màxim l’emmagatzematge. Aquests escriptoris són ideals per a aquells que necessiten flexibilitat i desitgen optimitzar l’espai quan no estan treballant.

 

 

  • Escriptoris en forma de L

Els escriptoris en forma de L són una solució eficient per a aprofitar les cantonades i racons d’una habitació. Amb el seu disseny de dues superfícies de treball interconnectades, ofereixen un ampli espai per a organitzar les teves eines i dispositius de treball. Pots col·locar el teu ordinador en un costat i reservar l’altre per a tasques manuals o documents físics. Els escriptoris en forma de L també permeten una millor distribució de l’espai i una major sensació de separació entre les diferents àrees de treball.

  • Escriptoris flotants

Si busques una solució moderna i minimalista, considera els escriptoris flotants. Aquests escriptoris es munten a la paret, alliberant l’espai en el sòl i creant una sensació d’amplitud a l’habitació. Pots ajustar l’alçada de l’escriptori segons les teves necessitats i combinar-lo amb prestatges flotants per a un emmagatzematge addicional. Els escriptoris flotants són especialment útils en espais reduïts, ja que permeten maximitzar l’ús de la paret sense ocupar espai extra.

  • Escriptoris personalitzats

Una opció més avançada és dissenyar i construir un escriptori personalitzat que s’ajusti perfectament al teu espai de treball. Pots combinar prestatges, calaixos i superfícies de treball d’acord amb les teves necessitats específiques. Un escriptori personalitzat et permet aprofitar al màxim cada centímetre disponible i adaptar-lo al teu estil de treball únic. És la millor opció per a espais reduïts amb formes poc convencionals..

oficinas barcelona

Lloguer d’oficines a Business Centers a Passeig de Gracàcia 

A Business Centers Passeig de Gràcia comptem amb despatxos moblats perquè puguis instal·lar la teva empresa amb totes les comoditats. Disposem de diferents grandàries d’oficines i totes elles compten amb totes les comoditats: climatització, neteja, internet, moblats, amb possibilitat de secretaria i molts serveis més. Informa’t sense compromís. T’esperem!

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?