Millors llocs per a prendre un brunch en Passeig de Gràcia Barcelona

mejores sitios brunch

Comparte en redes

Despertar en la majestuosa ciutat de Barcelona i submergir-se en una experiència gastronòmica de primer nivell és un veritable plaer per als sentits, entre els carrers empedrats i els edificis modernistes del Passeig de Gràcia, es troben joies culinàries que ofereixen brunch extraordinaris.

Què és el brunch?

En els últims anys el brunch ha emergit com una de les tendències gastronòmiques més destacades a Barcelona. Aquesta fusió entre desdejuni i esmorzar no sols satisfà l’apetit, sinó que també ofereix una experiència culinària relaxada i deliciosa que s’ha tornat increïblement popular entre els locals i els visitants.

En aquest enclavament gastronòmic, els comensals poden delectar-se amb una varietat de plats creatius que combinen el millor del desdejuni i l’esmorzar, des d’opcions dolces com a coques i wafles fins a plats més substanciosos com a ous benedict i sandvitxos gurmet, hi ha alguna cosa per a satisfer tots els gustos i antulls.

En aquest article explorarem 5 dels millors llocs per a prendre un brunch en Passeig de Gràcia per a ajudar-te a decidir quin és el millor.

1.  Blanc- Mandarin Oriental

Inaugurat com a part del prestigiós hotel Mandarin Oriental de Barcelona, Blanc s’alça com un far gastronòmic que atreu als paladars més exigents de la ciutat comtal. Est destino culinari s’ha consolidat com un punt de referència per als amants de la bona taula i l’ambient refinat.

El seu concepte de brasserie i gastrobar transcendeix les expectatives, oferint una experiència gastronòmica que combina a la perfecció l’elegància de l’entorn amb l’excel·lència en cada plat. Cada mos en Blanc és una invitació a un viatge sensorial, on els sabors frescos i de temporada són el veritable protagonista.

En Corcega Business Centers oferim lloguer de sales de formació en ple Eixample de Barcelona.

brunch blanc

2.  Quixote

Situat entre el Passeig de Gràcia i el carrer Plau Clarís, el restaurant Quixote emergeix com un veritable oasi gastronòmic en el cor modernista de Barcelona. Aquest establiment, enclavat en un entorn tranquil i acollidor, ofereix molt més que només una experiència culinària; és un viatge a través dels sabors tradicionals fusionats amb tocs innovadors que delecten als comensals més exigents.

Es destaca pel seu enfocament especialitzat en cuina de mercat, la qual cosa garanteix la frescor i qualitat de cada ingredient en els seus plats. Des de les primeres hores del matí fins al capvespre, aquest encantador restaurant ofereix una varietat d’opcions que satisfan tots els gustos i apetits.

3.  Goja Rooftop Experience – Hotel Renaissance Barcelona

El brunch en el Goja Rooftop Experience és molt més que un simple menjar: és un viatge sensorial que convida als comensals a explorar els sabors i textures de la cuina mediterrània en un entorn d’elegància i sofisticació. Ja sigui gaudint d’una suculenta paella sota el càlid sol o degustant una selecció de tapes gurmet mentre es contempla la posta de sol sobre la ciutat, cada moment en aquest oasi és una experiència digna de ser recordada.

La frescor dels ingredients es combina amb el mestratge dels xefs per a crear plats que delecten tant al paladar com a la vista, des de peixos frescos de les aigües del Mediterrani fins a vibrants amanides amb productes de temporada, cada creació culinària és una obra mestra en si mateixa.

— Consulta els nostres serveis de domiciliació de societats.

4.  Baldomero

Situat en el cor de Barcelona, es destaca pel seu enfocament únic en l’experiència gastronòmica, inspirat en la filosofia culinària de xefs reconeguts a nivell mundial com Yotam Ottolenghi, aquest restaurant ha aconseguit crear un espai on la innovació i la senzillesa es troben en perfecta harmonia.

Des d’opcions vegetarianes fins a delícies de mariscos frescos, cada plat en Baldomero és una experiència sensorial única que celebra els sabors locals i exòtics, els xefs experts en la cuina mediterrània i oriental s’esforcen per crear combinacions audaces i equilibrades que delecten el paladar i satisfan els sentits.

brunch baldomero

Corcega Business Centers a Passeig de Gràcia

Situat en aquest bulliciós boulevard, Corcega Business Centers ofereix el punt de partida perfecte per a explorar aquestes joies culinàries mentre gaudeixes de tots els serveis i comoditats que aquest centre empresarial de primera classe té per a oferir.

Si necessites un despatx, sala de reunions o llogar una oficina, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Truca’ns!

Entradas relacionadas