Afterwork a Passeig de Gràcia

afterwork en paseo de gracia

Comparte en redes

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de la ciutat es combina amb exquisits còctels, deliciós menjar i cistes panoràmiques que et deixaran sense alè.

En aquest article, et convidem a submergir-te en l’encant de tres dels llocs més emblemàtics per a gaudir d’aquesta tradició en el cor de Barcelona.

83.3 Terrace Bar – Hotel Royal Passeig de Gràcia

Puja al Famós i vibrant 83.3 Terrace Bar per a gaudir del millor ambient de Barcelona entre cocktails, street-food i música en directe, tot adornat amb impressionants vistes a la ciutat, situat a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, aquesta terrassa és un veritable oasi urbà.

Amb vista a la majestuosa Sagrada Família, la Muntanya de Montjuïc i la mar Mediterrània, 83.3 Terrace Bar ofereix una perspectiva única de Barcelona, perfecta per a gaudir de la posta de sol mentre et relaxes amb un còctel a la mà.

La terrassa aquesta coberta i climatitzada perquè puguis gaudir d’ella durant tot l’any, sense importar les condicions climàtiques. A més, el seu ambient exclusiu i sofisticat el converteix en el lloc perfecte per a socialitzar amb amics o companys de treball després d’una llarga jornada laboral.

à Consulta les nostres ofertes actuals en oficina virtual.

83.3 terrace bar

Boulevard Barcelona

Si aquestes buscant gaudir dels millors còctels de Barcelona, has arribat al lloc correcte en Boulevard Barcelona, amb un menú de cocteleria que abasta des de clàssics com el Margarita i el Negroni, fins a creacions més elaborades que desafien els sentits, aquest lloc és un paradís per als amants dels còctels.

Des de còctels clàssics fins a creacions innovadores, Boulevard Barcelona ofereix una àmplia varietat d’opcions per a tots els gustos. T’atreveixes a provar un còctel d’autor amb sabors cítrics, dolços i amargs que segurament sorprendran els teus sentits?

Amb una decoració elegant i un ambient acollidor, Boulevard Barcelona és el lloc ideal per a gaudir d’una vetllada inoblidable en companyia d’amics i sers estimats, deixa’t seduir per la màgia dels seus còctels i la seva atmosfera única en el cor de Passeig de Gràcia.

Alaire Terrace Bar

A la terrassa Alaire, Barcelona està als teus peus i l’única cosa que has de fer és gaudir-la, situada en un enclavament privilegiat, aquesta terrassa combina gastronomia d’alta qualitat amb vista espectaculars de la ciutat.

Des de la terrassa Alaire, podràs contemplar la bellesa de Barcelona mentre et delectes amb exquisits plats i còctels preparats per experts mixólogos. A més, la terrassa està decorada amb elements que evoquen l’estiu, la calor i la mar, creant així un ambient únic i acollidor.

Ja sigui per a una reunió amb amics o per a celebrar un esdeveniment especial, aquesta terrassa ofereix l’ambient perfecte per a gaudir d’una experiència inoblidable, amb música en viu i una àmplia selecció de begudes, és el lloc ideal per a desconnectar de la rutina i gaudir de la bona companyia.

A Corcega Business Centers oferim lloguer de sala de reunions per a fer de les teves reunions un èxit.

afterwork terraza

Corcega Business Centers: Ubicació Privilegiada a Passeig de Gràcia

Situada en el prestigiós Passeig de Gràcia de Barcelona, Corcega Business Centers ofereix als seus clients una ubicació privilegiada en el cor de la ciutat. Amb fàcil accés a les principals atraccions turístiques, restaurants i botigues de luxe, els nostres centres de negocis són el lloc perfecte per a establir la teva empresa a Barcelona.

Els nostres centres de negocis estan equipats amb les últimes tecnologies i serveis per a garantir la màxima comoditat i eficiència. Des de sales de reunions totalment equipades fins a serveis de recepció i assistència administrativa, som aquí per a satisfer totes les teves necessitats empresarials.

Entradas relacionadas