Millors restaurants de Passeig de Gràcia Barcelona

Mejores restaurantes- Paseo de Gracia

Comparte en redes

En el cor de Barcelona, el Passeig de Gràcia no sols és conegut per la seva arquitectura impressionant i les seves botigues de luxe, sinó també per la seva variada i exquisida oferta gastronòmica. Aquí, entre els carrers bulliciosos i els edificis emblemàtics, es troben alguns dels restaurants més destacats de la ciutat, cadascun oferint una experiència culinària única.

En aquest article del blog, parlem d’alguns dels restaurants millor valorats per a oferir-te diferents alternatives per a menjar o sopar en el Passeig de Gràcia.

paseo de gracia barcelona

Restaurants millor valorats a Passeig de Gràcia

  1. Oria de Martín Berasategui

En el majestuós lobby de l’Hotel Monument, es troba Oria, un temple gastronòmic dirigit pel canviat de nom xef Martín Berasategui. Amb una estrella Michelin, aquest restaurant combina a la perfecció la tradició culinària basca amb la innovació i la creativitat.

Submergir-se en l’experiència de Oria és endinsar-se en un univers on l’excel·lència gastronòmica es troba en cada detall. Més enllà de la mera degustació de plats exquisits, cada visita a Oria és un viatge sensorial inoblidable. El seu ambient modern i sofisticat, acuradament dissenyat per a harmonitzar amb l’entorn del lobby, convida als comensals a submergir-se en un oasi d’elegància i bon gust.

à Consulta les nostres ofertes actuals en lloguer de despatxos.

  1. Restaurant Parco

Per als amants de la cuina japonesa, Parc és un destí obligat en el Passeig de Gràcia. Aquest restaurant ofereix una selecció exquisida de sushi i plats asiàtics preparats amb els ingredients més frescos i autèntics.

Submergeix-te en una atmosfera elegant i acollidora mentre gaudeixes d’autèntiques delícies culinàries que et transportaran directament als carrers de Tòquio.

  1. Vivo Tapas

Si busques una experiència gastronòmica més informal però igualment deliciosa, Visc Tapes és el lloc perfecte. Situat estratègicament en el cor del Passeig de Gràcia, aquest encantador restaurant ofereix molt més que un simple menjar: és un destí gastronòmic imprescindible per a aquells que desitgen delectar els seus sentits amb sabors autèntics i una atmosfera animada.

Aquest restaurant combina la cuina tradicional espanyola amb un toc d’innovació, creant així una proposada culinària que sorprèn i captiva als seus comensals. Des de clàssiques tapes casolanes fins a plats creatius inspirats en la cuina internacional, la carta de Viu Tapes ofereix una àmplia varietat d’opcions per a satisfer tots els paladars.

  1. Con Gracia

Con Gracia, un racó gastronòmic que transcendeix les expectatives convencionals d’un simple restaurant s’erigeix com un veritable oasi culinari en l’encantador barri de Gràcia. Més que un mer lloc per a satisfer l’apetit, aquest establiment es presenta com una experiència sensorial completa, on cada detall està acuradament dissenyat per a delectar els sentits i captivar el paladar.

El que distingeix a Amb Gràcia d’altres restaurants és el seu enfocament meticulós a oferir un servei personalitzat i una experiència gastronòmica veritablement memorable. Des del moment en què poses un peu en aquest lloc, et submergeixes en un món d’atenció acurada i hospitalitat càlida, on l’equip de professionals s’esforça per superar les teves expectatives en cada pas del camí.

à Consulta tots els serveis que oferim en Corcega Business Centers

  1. Espai UMA | Restaurant Gastronòmic Barcelona

Finalment, no podem deixar d’esmentar l’Espai UMA, un lloc on la gastronomia es converteix en un art. Amb una filosofia basada en l’afecte, la dedicació i la qualitat del producte, aquest restaurant ofereix una experiència culinària única, on cada plat és una obra mestra en si mateixa.

Des del moment en què poses un peu en el restaurant, t’embolica una atmosfera d’elegància i sofisticació, on cada detall ha estat acuradament pensat per a brindar-te una experiència sensorial inoblidable.

Espacio UMA

Ubicació privilegiada en el Passeig de Gràcia

Una vegada endinsats en el món de la gastronomia, és essencial destacar la ubicació privilegiada de Corcega Business Centers en el Passeig de Gràcia, situat en el cor d’aquesta icònica avinguda, el nostre centre ofereix un entorn empresarial exclusiu amb accés convenient a alguns dels millors restaurants de Barcelona, des d’aquí pots gaudir d’una experiència gastronòmica excepcional a solo uns passos del teu lloc de treball.

Entradas relacionadas