Què ha de buscar una empresa de disseny a l’hora de trobar una oficina adequada per a la seva empresa

Comparte en redes

Al buscar una oficina adequada per a una empresa de disseny, és fonamental considerar diversos aspectes que s’alineïn amb les necessitats específiques d’aquest tipus de negoci creatiu. A continuació, es presenten alguns punts clau que una empresa de disseny ha de tenir en compte en triar el seu espai de treball:

 

  1. Espai i distribució:

La disposició de l’espai ha de ser flexible i adaptable per a satisfer les necessitats canviants d’una empresa de disseny. Buscar una oficina amb àrees obertes i col·laboratives que fomentin la comunicació i la creativitat, així com sales de reunions privades per a projectes més confidencials.

 

  1. Il·luminació adequada:

La llum natural és essencial per al treball de disseny, ja que influeix en la percepció del color i en l’estat d’ànim dels empleats. Buscar una oficina amb grans finestres i una bona il·luminació natural, o que permeti la instal·lació de llums regulables i eficients.

 

  1. Ambient inspirador:

Una empresa de disseny es nodreix de la inspiració, per la qual cosa l’ambient de l’oficina ha de reflectir creativitat i estímul visual. Optar per un espai amb un disseny arquitectònic interessant, parets decorades amb art o murals i una estètica que reflecteixi la identitat i valors de l’empresa.

 

  1. Infraestructura tecnològica:

El disseny gràfic i la creativitat visual requereixen d’equips i programari especialitzat. És fonamental assegurar-se que l’oficina compti amb una infraestructura tecnològica adequada, com una connexió a Internet ràpida i de confiança, preses de corrent accessibles i equips de còmput de qualitat.

 

  1. Facilitats per a reunions amb clients:

Les empreses de disseny solen rebre clients i socis per a presentar projectes i propostes. És important buscar una oficina que tingui àrees adequades per a reunions, com a sales de juntes equipades amb tecnologia de presentació i un ambient professional.

 

  1. Proximitat a la comunitat creativa:

Triar una ubicació pròxima a àrees creatives, centres de disseny o espais de cotreball pot ser beneficiós per a l’empresa de disseny. Estar prop d’altres empreses i professionals creatius pot facilitar la col·laboració i l’intercanvi d’idees.

 

  1. Flexibilitat en el contracte d’arrendament:

Les empreses de disseny poden experimentar canvis en la seva grandària i necessitats al llarg del temps. Buscar una oficina amb un contracte d’arrendament flexible que permeti adaptar-se a aquests canvis pot ser un avantatge per al negoci.

 

  1. Estacionament i accessibilitat:

És important considerar la disponibilitat d’estacionament pròxim per als empleats i clients. A més, assegurar-se que l’oficina sigui accessible tant per als empleats com per als clients, preferiblement situada en una zona ben connectada i de fàcil accés.

 

  1. Aspectes logístics i serveis:

Avaluar aspectes pràctics com el subministrament d’aigua, electricitat, seguretat, neteja i altres serveis essencials per al funcionament de l’oficina.

 

En resum, una empresa de disseny ha de buscar una oficina que s’ajusti a la seva cultura i necessitats creatives. Un espai que fomenti la col·laboració, la inspiració i la comoditat per als empleats, així com la facilitat d’accés per als clients, contribuirà a l’èxit i creixement del negoci de disseny. És important considerar cada detall per a assegurar-se que l’oficina triada sigui un entorn propici per a la creativitat i la innovació.

  1. Pressupost i costos addicionals:

El cost del lloguer de l’oficina ha de ser un factor important a considerar per a assegurar-se que estigui dins del pressupost de l’empresa. A més del lloguer, és essencial tenir en compte els costos addicionals, com els serveis públics, les despeses de manteniment i possibles tarifes d’administració.

 

  1. Política d’adaptació i personalització:

És possible que l’empresa de disseny desitgi personalitzar l’espai per a reflectir la seva identitat i cultura. Abans de signar un contracte d’arrendament, és important verificar si la política de l’arrendador permet realitzar modificacions i adaptacions en l’oficina.

 

  1. Seguretat i comoditat:

La seguretat dels empleats i la comoditat en el lloc de treball són fonamentals. Assegura’t que l’oficina compti amb mesures de seguretat adequades, com a sistemes de vigilància, control d’accés i alarmes d’incendi. A més, verifica que l’edifici tingui sistemes de climatització i ventilació adequats per a mantenir una temperatura agradable durant tot l’any.

 

  1. Planificació a llarg termini:

En buscar una oficina, és fonamental pensar en la planificació a llarg termini de l’empresa de disseny. Considera el creixement projectat del negoci i si l’espai triat podrà acomodar l’augment de personal i les necessitats futures.

 

  1. Avaluació d’opcions:

Abans de prendre una decisió final, és aconsellable avaluar múltiples opcions d’oficines. Visitar diferents espais i comparar les seves característiques, ubicació i costos pot ajudar a prendre una elecció informada i encertada.

 

  1. Assessorament professional:

En la cerca de l’oficina ideal, és recomanable comptar amb l’assessorament d’un professional immobiliari o un agent de béns seents especialitzat en oficines comercials. Ells poden ajudar a trobar opcions que s’ajustin als requeriments específics de l’empresa i negociar termes favorables d’arrendament.

Lloguer oficina a Barcelona Business Centers

Les nostres instal·lacions i serveis compleixen amb tots els requisits i característiques anteriorment indicades. Treballem des de fa més de 20 anys oferint solucions i facilitats als nostres clients, perquè aquests puguin dedicar-se al seu core de negoci i delegar-nos les altres tasques si així ho desitgen.

 

Els nostres treballadors estan formats i qualificats per a respondre amb garanties a les necessitats dels nostres clients. Fomentem un tracte pròxim, amable i respectuós amb les empreses que desenvolupen la seva activitat amb nosaltres, i tractem d’adaptar-nos a les demandes i requisits dels nostres clients, aconseguint així que les empreses romanguin en les nostres instal·lacions en modalitats de llarga durada.

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i coneix perquè tantes empreses confien en Còrsega Business Centers .

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?