Sales de formació a Barcelona: lloguer per hores o dies

alquilar sala formación barcelona

Comparte en redes

Pots passar hores elaborant un curs de formació excel·lent, amb presentacions atractives i estar envoltat dels millors professionals. No obstant això, tot pot caure en sac foradat si la sala no és l’adequada.

Triar sala de formació a Barcelona no és tasca fàcil, i les empreses solen cometre errors en la seva elecció. A Business Center sabem teves necessitats i ens adaptem a elles perquè disposis de tot el necessari i impulsar el teu negoci d’una manera òptima.

alquilar sala formación barcelona

Principals errors en triar una sala de formació

En aquest espai passaran moltes hores teus empleats i clients, de manera que causar una bona impressió donarà una imatge de professionalitat. Una bona distribució d’acord amb la teva filosofia d’empresa permetrà que el client se senti més identificat amb el que busca. Aquests són els errors més comuns a l’hora de triar una sala de formació.

1. No comprovar l’espai en primera persona

Les fotografies són útils per tenir una primera impressió, però aspectes com la il·luminació, olors o insonorització quedaran al marge. És recomanable que visiteu la sala amb antelació per comprovar que l’espai és suficient, la llum és adequada i la temperatura regulable.

A la nostra sala de formació Córsega la gran capacitat de l’espai permet realitzar cursos formatius de fins a 18 persones assegudes en ple Eixample de Barcelona.

2. No disposar de l’equipament necessari

Si llogues una sala de formació assegura’t que té l’equipament necessari per a realitzar la teva activitat. Les nostres instal·lacions de Business Center disposen de tot el material necessari a nivell de secretaria, administració, impressions, fotocòpies, fax, escàner, ordinadors, equips audiovisuals, internet, etc.

sala con proyector barcelona

 

3. No preparar una bona benvinguda

És important que els participants sentin que són benvinguts a la formació. Procura estar almenys una hora abans a la sala per comprovar tots els elements i preparar els materials.

Si els participants no es coneixen entre si, és bona idea que cada assistent disposi d’un identificador tipus toblerone amb el seu nom i el participant pugui trobar-se amb el material que vagi a necessitar durant la formació.

La sala de formació Còrsega ofereix material d’administració, impressions, fotocòpies, fax, escàner, ordinadors, equips audiovisuals, internet, etc.

Tampoc està de més proporcionar una ampolla d’aigua per a cada assistent i fins i tot menjar. Així evitaràs possibles distraccions perquè els assistents estiguin famèlics o necessitin sortir de la sala a menjar alguna cosa.

A Business Center ens encarreguem de facilitar-los Cofee Breack i Càtering per les seves pauses o, si ho desitja, li gestionarem reserves en Restaurants propers per als seus grups.

servicio catering para empresas

4. No donar importància a la ubicació

La imatge que els teus clients i competidors tenen del teu negoci depèn en gran mesura de la ubicació triada. És de gran importància escollir una ubicació professional, ben comunicada i relativament a prop dels nostres potencials clients i proveïdors.

Per això, la nostra sala de formació està situada al cor de Barcelona. El carrer Còrsega es troba en ple centre de la capital, l’Eixample, al costat de l’Av. Diagonal, entre els carrers de Balmes i la Rambla Catalunya. Una zona perfectament comunicada amb transport públic i amb disponibilitat de pàrquing a pocs metres, si ho desitja.

5. Lloguer de sales de formació per hores

Treballem cada dia perquè puguis tenir totes les facilitats i poder projectar el teu negoci a on vulguis portar-lo. Lloga sala de formació per hores amb un horari completament flexible perquè puguis utilitzar la sala quan ho necessitis.

business center paseo gracia barcelona

Només informa’t de quan està disponible la sala de formació per hores i reserva-la. Truca’ns i t’assessorarem de tot sense compromís.

Pots conèixer aquí la resta de serveis que oferim a les empreses destinades a fer estalviar tasques de gestió, administració i intendència.

Entradas relacionadas