L’organització de la teva oficina afecta al teu rendiment laboral

oficinas ordenadas

Comparte en redes

L’organització de la teva oficina afecta al teu rendiment laboral

Els espais de treball han de convidar a la concentració i a l’execució de les tasques, sense distraccions ni pèrdues de temps. Per a aconseguir-ho, l’ordenació dels elements de la teva oficina juga un paper fonamental. Si vols treure el màxim partit a la teva jornada de treball, continua llegint.

 

COMENÇA REVISANT EL TEU ESCRIPTORI

Un escriptori desordenat, amb documents apilats sense classificar, sense un espai definit per a cada eina de treball… és la disposició perfecta per a eludir la concentració i el rendiment laboral.

Comença tirant el que no et serveix, la qual cosa no és útil i el que no necessitaràs mai més. Després, intenta trobar un espai per a cada cosa: els bolígrafs, retoladors, llapis, tisores, etc. han d’estar en gobelets classificats per utilitat. La documentació és millor que estigui en carpetes específiques per clients, anys o projectes, l’ideal és que trobis la teva forma ideal de classificar els documents i l’executis sense retardar-ho més; posteriorment aquesta documentació ha d’estar fora de l’escriptori, en calaixeres, prestatgeries o arxivadors.

escr

ASSEGURA’T QUE LA IL·LUMINACIÓ ÉS LA CORRECTA

No es pot treballar adequadament amb una mala il·luminació, la vista es cansa i cal fer més pauses, a més pot portar amb si maldecaps i falta de concentració. L’ideal és comptar amb il·luminació natural de sobres i després un adequat sistema d’il·luminació artificial.

UTILITZA COLORS QUE EVOQUIN PAU I CONCENTRACIÓ

El millor és que tant la pintura de les parets com els colors del mobiliari siguin neutres, com a blancs, beiges i grisos. Es pot afegir alguna nota de color, però sempre de forma molt mesurada perquè l’important sigui l’atenció en la matèria de treball i no els elements decoratius. Els colors clars i els miralls en zones estratègiques sempre afavoriran la lluminositat de l’espai, oferint una sensació d’amplitud addicional.

iluminación

ACCESSORIS ÚTILS, FAVORABLES A L’ORGANITZACIÓ I A L’EMMAGATZEMATGE

Una oficina ha de comptar amb diferents elements que ajudaran al fet que l’espai estigui més ordenat, com per exemple penja-robes per a deixar els abrics o paraigüers per a no mullar el sòl de l’oficina els dies de pluja. Aquests elements han de ser els necessaris perquè tots els empleats puguin deixar i agafar els seus abrics de manera ràpida i ordenada.

Un altre mobiliari molt necessari són les calaixeres individuals per a cada empleat, perquè les seves bosses, necessers, bosses del menjar, fonguis d’ordinador, documents, etc. no estiguin damunt o sota la taula, ja que a més d’incòmode és antiestètic, afavorint aquesta sensació de desordre que volem evitar.

Proveir de prestatgeries o armaris on deixar els elements de papereria, la documentació, reprografia, tecnologia, cables i altres elements és fonamental perquè cada cosa estigui en el seu lloc i perquè a més poder trobar les coses quan es necessiten d’una forma ràpida i efectiva.

 

En Córsega Business Centers et proveïm d’oficines i despatxos moblats, perquè no hagis de preocupar-te per això. Així mateix, la decoració de tot l’edifici i dels propis espais de treball està pensada per a transmetre una imatge professional i afavorir el treball.

 

Truca ara i informa’t de les ofertes vigents, no les deixis escapar!

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?