Desafiaments actuals de llogar una oficina a Barcelona

Despacho barcelona
Si estàs dubtant sobre el lloc ideal on assentar la teva oficina a Barcelona, et facilitem alguns consells pràctics per a ajudar-te a triar un lloguer de despatx a Barcelona

Comparte en redes

Llogar una oficina a Barcelona s’ha tornat una tasca cada vegada més desafiadora a causa de l’alta demanda i als preus cada vegada més alts.

L’alta demanda d’oficines a Barcelona ha portat a una escassetat d’espai disponible, la qual cosa fa que sigui més difícil trobar una oficina adequada. Això ha portat a un augment en els preus de lloguer, ja que els propietaris saben que hi ha moltes empreses buscant oficines. A més, amb l’augment de la competència, alguns propietaris poden estar menys disposats a negociar els preus de lloguer o les condicions de lloguer.

D’altra banda, els preus de lloguer han augmentat significativament en els últims anys a causa de la creixent economia de Barcelona i a l’augment de la inversió immobiliària a la ciutat. Així, cada vegada és més difícil per a les petites i mitjanes empreses trobar oficines assequibles, la qual cosa pot limitar la seva capacitat per a créixer i expandir-se.

A més, la pandèmia ha afectat també l’economia i al mercat immobiliari, dificultant encara més la situació per a llogar una oficina. Moltes empreses han hagut de reduir les seves despeses i tancar les seves oficines, la qual cosa ha portat a una sobreoferta d’espai disponible. Malgrat això, els preus de lloguer no han disminuït significativament a causa de l’alta demanda d’oficines a la ciutat com explicavem anteriorment.

Llogar oficina al centre de Barcelona

Depenent del barri on es desitgi la ubicació de l’oficina, les opcions de lloguers, com a preu, grandària i característiques, difereixen bastant d’una zona a una altra.

A continuació, ressaltem alguns avantatges i desavantatges d’alguns dels barris més populars de Barcelona:

  1. El centre de Barcelona: El centre de Barcelona és el lloc perfecte per a aquells que busquen una ubicació cèntrica i de fàcil accés. Les oficines al centre de Barcelona solen tenir una vista impressionant de la ciutat i estan aprop dels mitjans de transport públics. No obstant això, els preus al centre de Barcelona solen ser més alts que en altres barris.
  2. L’Eixample: L’Eixample és un barri residencial i comercial amb una gran oferta d’oficines. Les oficines a l’Eixample solen ser més àmplies i modernes que les del centre de la ciutat, i també solen tenir un preu més raonable. No obstant això, pot ser una mica més difícil d’arribar des d’alguns llocs de la ciutat.9
  3. La Zona Franca: La Zona Franca és un barri industrial amb moltes oficines disponibles per a llogar. Les oficines a la Zona Franca solen ser més econòmiques que les del centre de la ciutat, però poden no ser tan accessibles des del centre de la ciutat.
  4. Gràcia: Gràcia és un barri bohemi amb un ambient jove i divertit. Les oficines a Gràcia solen ser més econòmiques que les del centre de la ciutat, i el barri és conegut per tenir una gran varietat de bars i restaurants. No obstant això, pot ser una mica més difícil d’arribar des d’alguns llocs de la ciutat.Gracia

Triar centre de negocis a Barcelona per a oficines i despatxos

Si estàs dubtant sobre el lloc ideal on assentar la teva oficina a Barcelona, et facilitem alguns consells pràctics per a ajudar-te a triar un lloguer de despatx a Barcelona:

  1. Estableix el teu pressupost: Abans de començar la teva cerca d’oficines, és important establir un pressupost per al lloguer. Això t’ajudarà a determinar quines són les teves opcions realistes i a evitar perdre temps buscant oficines que estan fora del teu rang de preus.
  2. Cerca en diferents barris: Barcelona compta amb diversos barris on pots trobar oficines per a llogar, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges. Assegura’t d’investigar diferents barris abans de prendre una decisió sobre on llogar una oficina.
  3. Investiga sobre l’edifici i les instal·lacions: Abans de llogar una oficina, assegura’t d’investigar sobre l’edifici i les instal·lacions. Esbrina si l’edifici compta amb serveis com a seguretat, aire condicionat, ascensors, etc.
  4. Assegura’t que el contracte de lloguer compleixi les teves necessitats: Abans de signar el contracte de lloguer, assegura’t que compleixi les teves necessitats. Assegura’t que el contracte inclogui detalls com la durada del lloguer, el preu, les condicions de pagament, etc.
  5. Pensa en la ubicació: Una ubicació cèntrica pot ser més cara però més accessible, mentre que una ubicació més allunyada pot ser més econòmica però menys accessible. Pensa en les teves necessitats i en les dels teus empleats abans de prendre una decisió sobre la ubicació de la teva oficina.
  6. Considera les opcions de lloguer temporal o compartit: Si el lloguer a llarg termini no és una opció per a tu, considera les opcions de lloguer temporal o compartit. Aquestes opcions poden ser més més econòmiques i sobretot més flexibles si la teva empresa encara no està assentada.

Ubicació privilegiada en Passeig de Gràcia de les sales de reunions de Business Centers Barcelona.

Business Centers passeig de Gràcia a Barcelona està en una localització excel·lent en el cor de Barcelona en ple Passeig de Gràcia, prop del transport públic i de les línies 2,3 i 4 de metro, Rodalies Renfe i Ferrocarrils catalans. A més, comptem amb diversos pàrquings molt pròxims a les oficines.Una ubicació cèntrica i còmoda aporta un extra a la imatge corporativa de l’empresa.

Si estàs buscant sales de reunions a Barcelona, a Business Centers posem a la teva disposició diferents grandàries de sales, perquè triïs la que millor s’ajusta a les necessitats de la teva empresa ja sigui un taller, un curs o una reunió.

Pots conèixer aquí la resta de serveis que oferim a les empreses, destinats a estalviar-te tasques de gestió, administració i intendència.

Truca’ns i t’informarem de tot sense compromís.

T’esperem!

 

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?