Lloguer sala de reunions al centre de Barcelona

Alquiler de sala para reuniones o eventos en Barcelona

Comparte en redes

Els models de negoci més habituals requereixen contacte amb els clients de l’empresa. Tot i que la relació amb el client sol gestionar entre converses telefòniques i videoconferències, ocasionalment es requereix la celebració de reunions presencials en sales físiques.

Tant si a la teva oficina no disposes d’una sala amb la mida suficient per a albergar reunions com per la infraestructura que se sol necessitar, llogar una sala de reunions amb totes les comoditats pot ser una gran opció.

Per emprenedors i freelances que desenvolupen la seva activitat des coworkings o hubs i no disposen de grans espais, llogar per hores una sala de reunions per a esdeveniments, cursos o tallers és molt freqüent i positiu per reforçar i construir la imatge de la vostra empresa.

Si bé és cert que els business centers i centres d’oficines inclouen aquests serveis per als seus inquilins, també lloguen els seus espais per a empreses que s’allotgen fora del centre empresarial. Així que encara que tinguis l’oficina en un altre lloc, tens a la teva disposició els nostres serveis para empreses.

llogar sala de reunions centre barcelona
llogar sala de reunions centre barcelona

AVANTATGES DE LLOGAR UNA SALA DE REUNIONS PER HORES A PASSEIG DE GRÀCIA, BARCELONA

Llogar una sala de reunions per hores estalvia costos

 

Llogar una oficina amb metres quadrats addicionals per incorporar una sala de reunions, incrementarà el preu mensual del lloguer. També, gastar diners en moblar i decorar l’espai per a reunions, pot suposar una inversió important per a una empresa, sobretot si no es tenen reunions amb clients amb freqüència.

Llogar per hores una sala per acomodar els clients, amb un mobiliari i una infraestructura audiovisual adequats, podent fins i tot oferir un petit esmorzar als assistents, és un gran estalvi en costos que a final d’any poden suposar una quantitat important.

 

Millora de la imatge corporativa i profesional

 

Les sales de reunions de Business Centers a Passeig de Gràcia, disposen d’unes instal·lacions òptimes des que el client traspassa la porta de l’edifici. Un ambient professional orientat íntegrament a la feina, amb una decoració i imatge destinada a afavorir la imatge corporativa de les empreses que opten pels nostres serveis.

Amb elements addicionals que poden suposar un plus al visitant, com una adequada neteja i ordre de les instal·lacions, office, màquines de vending, zona de descans, sales d’espera, recepció amb personal professional al càrrec, etc.

Tot això ajudarà a treballar la imatge i reputació de la teva empresa de cara a futurs clients.

coworking barcelona
coworking i sala reunions a barcelona

Infraestructura necessària coberta

 

Les reunions sovint necessiten d’una sèrie d’elements que ajuden al dinamisme de les presentacions.

Aquests recursos poden ser des de pissarres, superfícies per treballar amb metodologies àgils i alternatives com Lean Canban, Scrum, Desing thinking … Per descomptat, elements digitals imprescindibles avui en dia, com projector, pantalles, altaveus, wifi, internet d’alta velocitat, etc.

A més a Business Center Passeig de Gràcia disposem de:

  • Equips de TV, Vídeo i DVD
  • Paper Flip Chart / Vileda
  • Videoprojector i Projector transparències
  • Connexió a internet cable / wifi
  • Telèfon amb mans lliures
  • Servei de Bar

Sense oblidar un altre equipament clau donat el clima de la nostra ciutat, com és el cas d’un adequat sistema de calefacció a l’estiu i de climatització a l’estiu. Una adequada temperatura facilitarà un clima més còmode per a tots els assistents.

Sala de reunions per hores Barcelona
Sala de reunions per hores Barcelona

Ubicació privilegiada al Passeig de Gràcia de les sales de reunions de Business Centers Barcelona.

 

El edifici de Business Center Passeig de Gracia a Barcelona esta en una localització molt positiva, a prop del transport públic i de la línia 2,3 i 4 de metro. A més, comptem amb diversos pàrquings molt propers a les oficines. Una ubicació cèntrica i còmoda aporta un extra a la imatge corporativa de l’empresa.

Si estàs buscant sales de reunions a Barcelona, ​​a Business Centers posem a la teva disposició diferents sales, perquè escullis la que millor s’ajusta a les necessitats de la teva empresa.

Pots conèixer aquí la resta de serveis que oferim a les empreses, destinades a fer estalviar tasques de gestió, administració i intendència.

Truca’ns i t’informarem de tot sense compromís

¡T’ esperem!

Entradas relacionadas

afterwork en paseo de gracia

Afterwork a Passeig de Gràcia

Un afterwork en Passeig de Gràcia, Barcelona, és molt més que simplement una sortida després del treball. És una experiència única, on l’ambient vibrant de

Leer más