Per fi una oficina professional i individual prop de la teva casa

oficina individual barcelona

Comparte en redes

Després de diversos mesos tele-treballant des de la teva casa, probablement estàs pensant que seria una bona idea tornar a treballar des d’un ambient més professional.

La imatge de la teva empresa pot veure’s alterada si no ofereix als seus clients els mateixos serveis que abans i amb la mateixa qualitat. És important comptar amb una velocitat d’internet ràpida, sense desconnexions, amb la ciberseguretat requerida.

També, és fonamental que els telèfons i altres mitjans de contacte siguin atesos, i millor encara si és de manera professional. I què dir, d’aquests fons quotidians i casolans que apareixen en les conferències… quantes vegades s’ha colat en una reunió laboral, una escombra, desordre, interrupcions de persones… Tots aquests elements, poden perjudicar la imatge d’una empresa si no es mantenen els estàndards de qualitat anteriors a la Covid19.

LA PROFESSIONALITAT A L’ABAST DE LA TEVA

Els dos edificis de Business Centers, a Gràcia i a carrer Còrsega, es troben en ubicacions cèntriques, a les quals probablement pots accedir a peu en escassos minuts si vius prop del centre de Barcelona.

Evita aglomeracions reduint desplaçaments i prioritzant acudir a l’oficina a peu, amb bicicleta o en vehicle propi, gràcies als nostres pàrquings privats o pròxims. Los dos edificios de Business Centers, en Gracia y en calle Córsega, se encuentran en ubicaciones céntricas, a las que probablemente puedas acceder a pie en escasos minutos si vives cerca del centro de Barcelona.

despatx barcelona

TENIM UNA OFICINA PER A TU

A Còrsega Business Centers tenim oficines individuals o per a dues persones a la teva disposició. Tindràs nombrosos serveis inclosos, que et faran la vida a tu i a la teva empresa més fàcil, còmoda i professional.

Beneficia’t d’una àmplia gamma d’espais d’oficina, completament moblats, amb mesures de seguretat anti covid19 per a garantir la seguretat i higiene en les instal·lacions.

Un espai privat per a tu, sense distraccions i amb totes les comoditats. I si vols celebrar reunions, t’ho posem fàcil ja que lloguem sales de reunions per hores en el centre de Barcelona, limitant l’aforament i amb les mesures preventives sanitàries requerides. Si d’altra banda estàs buscant sales per a fer videoconferències o presentacions, comptem amb els equipaments necessaris perquè a la teva empresa no li falti de res.

CONSULTA LES NOSTRES OFERTES DEL MES

Cada mes llancem noves ofertes, no deixis escapar la campanya del mes ja que segurament tindrem l’espai que busques a un preu adequat.

Els despatxos petits estan sent llogats molt de pressa,

flama i informa’t abans que s’esgotin. T’esperem!

 

 

Entradas relacionadas