TELETREBALL EN TEMPS DE COVID19

Comparte en redes

Tradicionalment els empleats que tele-treballaven a temps parcial o complet eren una minoria i estava a l’abast només d’uns pocs: freelances, persones amb reducció de jornada, emprats de companyies situades en altres països… però ara tot això ha canviat provocat per la pandèmia de Covid.

EL TELETREBALL HA VINGUT PER A QUEDAR-SE

Des de fa uns mesos, el nombre de treballadors que han traslladat la seva oficina a una habitació de la seva casa ha crescut exponencialment, i és probable que aquesta tendència continuï així a mitjà termini.

Els actuals rebrots de la Covid19 i la incertesa en la gestió dels centres educatius infantils, fan pensar que el treball telemàtic i individual continuarà sent una realitat enfront de la volta a l’oficina fins que els avanços mèdics garanteixin la salut ciutadana.

teletrabajo

NORMALITZANT EL TELETREBALL

Després d’haver superat una fase d’adaptació a les noves formes de treball, bregant amb els avantatges i desavantatges de les mateixes i acceptant els canvis, són moltes les persones que veuen la necessitat de tornar a entorns més professionals i còmodes per al treball.

No obstant això, encara que des d’en les primeres fases del confinament està permès acudir a treballar fora de casa, les oficines i les empreses segueixen sense obrir les seves portes, almenys amb la normalitat habitual.

Així, nombrosos treballadors estan comprovant que el teletreball serà una realitat fins a l’any 2021 i estan buscant alternatives i formes més estables de tele-treballar, amb la comoditat i les garanties d’una oficina i amb la seguretat de la seva casa.

Les empreses estan fomentat la creació d’oficines satèl·lit, petits centres de treball de la companyia, perquè els empleats no hagin de desplaçar-se fins a la central per a desenvolupar la seva activitat i mantenir uns estàndards de qualitat i d’imatge corporativa.

 

DESPATXOS INDIVIDUALS EN EL CENTRE DE BARCELONA

Tenint aquesta situació en compte, a Barcelona Business Centers, tant a Gràcia com en Córsega, comptem amb despatxos individuals, en els quals els treballadors accedeixen amb la seva clau a l’oficina i poden tancar la porta perquè ningú els interrompi. Oferim entorns laborals professionals amb totes les comoditats de sempre: internet d’alta velocitat, mobiliari d’oficina, impressores, sales de reunions i de videoconferència, secretariat, gestió administrativa…

A més, comptem amb pàrquing privat per als nostres clients i també tenim pàrquings públics molt pròxims, per a accedir a l’oficina sense haver de prendre el transport públic. Un espai laboral adequat per a continuar exercint el teu treball de manera segura i mantenint els estàndards de qualitat habituals.

teletrabajo oficina

OFICINA VIRTUAL I DOMICILIACIÓ FÍSICA D’EMPRESES

Perquè la teva empresa no perdi la imatge i el posicionament professional desitjat, oferim el nostre servei d’oficina virtual i de domiciliació d’empreses. Atenem les crides entrants, coordinem agendes, rebem als proveïdors i recollim el correu i la paqueteria de la teva empresa.

 

Informa’t de tots els serveis i de tots els avantatges que Córsega Busieness Centers pot aportar a la teva empresa.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?