Quan contractar un servei de catering

catering

Comparte en redes

L’elecció de quan contractar un servei de catering per a un esdeveniment professional depèn de diversos factors, com la grandària de l’esdeveniment, la durada i la ubicació, entre altres. A continuació, et presento algunes consideracions importants que has de tenir en compte abans de prendre una decisió.

En primer lloc, si estàs planejant un esdeveniment que durarà diverses hores o tot el dia, pot ser necessari contractar un servei de catering per a proporcionar aliments i begudes per als teus convidats. Si bé és possible que puguis proporcionar alguns aperitius i begudes bàsiques pel teu compte, un servei de catering pot oferir opcions més àmplies i personalitzades, a més d’un servei complet que inclogui el muntatge i la neteja.

A més, si l’esdeveniment és de gran escala i esperes que assisteixin moltes persones, és important tenir en compte que pot ser difícil per a tu i el teu equip proporcionar aliments i begudes suficients per a tots. En aquest cas, un servei de catering professional pot assegurar-se que els teus convidats estiguin ben atesos i satisfets durant tot l’esdeveniment.

La ubicació de l’esdeveniment també és un factor a considerar. Si es tracta d’un lloc sense cuina o amb accés limitat a equips de cuina, pot ser difícil preparar aliments al mateix lloc. En aquest cas, un servei de catering pot proporcionar menjars i begudes preparades prèviament i llestes per a servir.

Finalment, la imatge i el prestigi de la teva empresa poden veure’s beneficiats en comptar amb un servei de catering de qualitat. Un bon servei de catering pot proporcionar un menú personalitzat i d’alta qualitat que reflecteixi la imatge i els valors de la teva empresa, la qual cosa pot millorar l’experiència dels teus convidats i donar una bona impressió.

picoteo empresa

 

Tipus de catering per a esdeveniments professionals a Barcelona

Hi ha diversos tipus de caterings per a esdeveniments professionals que pots considerar segons el tipus d’esdeveniment i les necessitats dels teus convidats. A continuació, et presento alguns dels tipus més comuns:

  • Bufet: El catering bufet consisteix en una taula o diverses taules disposades amb diferents opcions d’aliments i begudes. Els convidats poden servir-se a si mateixos i triar entre una varietat d’opcions, la qual cosa els brinda més flexibilitat i varietat. Aquest tipus de catering és ideal per a esdeveniments informals i amb molts convidats.
  • Servei de banquet: Aquest tipus de catering implica que els convidats se sentin en taules i els aliments són servits per cambrers. Els plats poden ser pre-seleccionats o poden oferir opcions als convidats per a triar en el lloc. Aquest tipus de catering és ideal per a esdeveniments més formals i elegants.
  • Barra de menjar o beguda: Una barra de menjar o beguda és una estació on els convidats poden servir-se a si mateixos d’un sol tipus de menjar o beguda. Per exemple, una barra de còctels o una barra d’amanides. Aquest tipus de catering és ideal per a esdeveniments on es desitja donar un toc més interactiu i personalitzat a l’experiència dels convidats.
  • Menjar temàtic: Un catering temàtic implica que el menjar i la decoració estan dissenyats per a un tema específic. Per exemple, un esdeveniment amb temàtica mexicana podria oferir “tacos”, “nachos” i “margaritas”. Aquest tipus de càtering és ideal per a esdeveniments informals o temàtics.
  • Menjar i beguda d’alta qualitat: Aquest tipus de catering és ideal per a esdeveniments en els quals la qualitat del menjar i la beguda és fonamental, com a sopars de gala o esdeveniments de luxe. Els plats poden ser seleccionats acuradament i dissenyats per a sorprendre i delectar als convidats.

camaero

Serveis de catering de Barcelona Business Centers

Comptem amb servei de catering perquè puguis organitzar l’esdeveniment que vols, perquè els teus esdeveniments, reunions i formacions siguin un èxit. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè no hagis de preocupar-te pels detalls de bar o catering, ens adaptem al que necessitis per a cada ocasió.

Consulta la nostra llista de serveis addicionals i posa’t en contacte amb nosaltres per a ampliar detalls.

Entradas relacionadas