AVANTATGES D’UNA DOMICILIACIÓ DE SOCIETATS EN BUSINESS CENTERS

Centre negocis barcelona

Comparte en redes

Les particularitats d’algunes professions requereixen una sèrie de serveis especials, que són de gran ajuda en el seu dia a dia. La mobilitat laboral i geogràfica que existeix avui en dia, la globalització del mercat de treball i noves formes d’ocupació com el teletreball o també anomenat treball en remot, han propiciat una sèrie de necessitats que ja són respostes habitualment pels business centers.

És el cas de la domiciliació de societats, destinada a professionals i empreses que han de desenvolupar la seva activitat des d’una altra ubicació. Business Centers Barcelona permet que a les empreses dirigeixin la seva correspondència, paqueteria i visites de clients o proveïdors a les seves instal·lacions. També, poden assenyalar una adreça física i fiscal que els permeti obtenir una estabilitat i a més guanyar imatge professional.

recogida paquetes barcelona

PROFESSIONS QUE MÉS DEMANDEN LA DOMICILIACIÓ DE SOCIETATS

És el cas per exemple d’emprenedors, freelances, PYMES, comercials, nòmades digitals, visitadors metges, periodistes, fotògrafs, càmeres, bloggers de viatges, influencers … totes aquestes persones tenen en comú que els seus llocs de treball requereixen viatjar continuament, de manera que poden residir fora de la ciutat de forma temporal i fins i tot permanent, però totes elles necessiten una ubicació física per constituir la seva empresa i inscriure en el Registre Mercantil, un domicili fiscal, legal i comercial, per dirigir el seu correu ordinari, atendre trucades, concertar cites i on mantenir les reunions amb els seus clients.

empresario barcelona

RAONS PER DOMICILIAR TEVA EMPRESA A BUSINESS CENTERS BARCELONA

Business Centers Barcelona t’ofereix dues direccions de gran prestigi en ple Eixample de Barcelona, al passeig de Gràcia i Carrer Còrsega. T’oferim la solució perfecta si el que necessita la teva empresa és:

  • Domiciliació social, legal i comercial de la seva empresa
  • Ús de la direcció en paper imprès i en targetes
  • Gestió de la correspondència i la paqueteria
  • Reenviament de correspondència segons tarifa vigent
  • Avís immediat de correu urgent i certificat per e-mail
  • Opció d’avisos ràpids mitjançant SMS
  • Opció d’aprofitar les sales de reunions amb tarifa reduïda
  • Recepció i gestió de correu, paqueteria i faxos
  • Gestió dels mateixos segons les teves instruccions
  • Atenció telefònica simple o personalitzada
  • Recepció de visites
  • Ús de Despatxos per hores
  • Ús de Sales de Reunió per hores

ventajas de domiciliar empresa barcelona

DOMICILIACIÓ DE SOCIETATS A BARCELONA: NOVES OPORTUNITATS

Els avantatges de domiciliar la teva empresa en un centre de negocis són nombroses, aquí t’exposem alguna addicional de les anteriorment indicades:

  1. El temps és or

Si precises començar com més aviat la teva activitat, el millor és optar per un centre de negocis que porti molt de temps en actiu, com és el cas de Business Centers Barcelona, que som pioners a la ciutat comtal en oferir aquest tipus de serveis a empreses.

D’aquesta manera et garanteixes no haver de modificar l’adreça fiscal de tota la documentació en un futur, estalviant temps en burocràcia.

A més, a Business Centers t’assessorem també en tot el relatiu a la constitució de la teva empresa, perquè puguis començar a treballar el més aviat possible.

business center barcelona

  1. Oficina virtual i atenció al client

Com et comptàvem en aquest article sobre els nostres serveis d’oficina virtual, el nostre personal de recepció atendrà les trucades que puguis rebre, podem gestionar la teva agenda i atendre les teves visites.

Estalvia temps en tasques que no són les pròpies de la teva professió: nosaltres atendrem desde secretaria totes les tasques de recepció i enviament de correu i paqueteria, coordinarem la teva agenda de cites i reunions i sobretot gestionarem les que més temps treuen, les trucades telefòniques ( publicitat, proveïdors, clients …). Tot això atorgarà a la teva empresa una imatge corporativa professional, ja que no perdràs trucades i oportunitats de negoci per no poder atendre-les en el moment i els teus clients sempre rebran una contestació amable i professional.

oficina virtual barcelona

  1. Ubicació, ubicació, ubicació

Amb les nostres dues seus al centre de Barcelona i amb els nostres edificis modernistes, infraestructures adaptades i amb els últims avenços tecnològics, esperem transferir a la teva empresa una imatge de qualitat i de prestigi.

Estem molt a prop de línies de metro i autobusos, comptem amb pàrquings propis o molt propers als edificis d’oficines, perquè triïs com accedir a la feina, tant tu com els teus clients.

Podràs presumir en les teves comunicacions de la ubicació privilegiada de la teva empresa, estalviant temps en desplaçaments interminables.

Vine a conèixer-nos i comprova tot el que podem fer per tu!

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?