Com domiciliar la meva empresa a Barcelona?

Domiciliació de societats amb Business centers.

Comparte en redes

Quan un emprenedor decideix fer el salt i domiciliar la seva empresa o societat en un centre de negocis d’una gran ciutat com Barcelona és un dels moments més decisius i importants en la seva trajectòria com a empresari. Llogar una oficina virtual per a la teva empresa i domiciliar la teva societat et permet disposar d’una direcció fiscal, social o comercial la qual cosa comporta una sèrie d’avantatges que poden ajudar-te a gestionar el teu negoci de manera àgil.

La domiciliació virtual de la teva empresa és una manera de crear imatge d’empresa de cara a clients i fer-ho en una direcció de prestigi pot ajudar-te a desenvolupar el teu negoci de manera significativa. Barcelona és una ciutat cosmopolita, oberta que ofereix la imatge de dinamisme i serietat que necessites per a projectar el teu negoci a nivell nacional i internacional gràcies a l’efecte halo.

Businesscenters Barcelona, ​​realitza amb nosaltres la domiciliació de la teva societat.

El procés de domiciliació de societats és molt senzill i no precisa de tràmits complexos. Tan sols precisem de:

  • Compte Bancari
  • DNI del titular del contracte
  • Escriptura de constitució de la societat
  • CIF de l’empresa

A més en domiciliar la teva empresa en una oficina virtual, els centres de negoci com Business Center Passeig de Gràcia a Barcelona, s’encarreguen de gestionar la teva correspondència i la recepció de crides i paqueteria en àmplies franges horàries. No perdis temps atenent anomenades personalment, perquè el teu temps en aquests moments és crucial i disposar d’un domicili virtual pot ajudar-te a optimitzar-lo.

El registre de la direcció de la teva empresa o societat en una oficina virtual ofereix múltiples avantatges en altres aspectes per a aquelles persones que treballen físicament des de casa, però necessiten suport en tasques administratives, o disponibilitat puntual d’un despatx o sala de reunions per hores per a atendre els seus col·laboradors, clients o proveïdors.

Domiciliació de societats Businesscenters.

Aquests avantatges representen un estalvi econòmic important enfront de llogar una oficina de manera tradicional. Consulta preus de contractar una oficina virtual i treu-li partit a la domiciliació de la teva empresa.

En Business Center Passeig de Gràcia domiciliem societats i empreses en ple Example de Barcelona, al costat de la Plaça de Catalunya i la Gran Via de les Corts Catalanes.

En la 1a planta d’un magnífic edifici modernista disposem 400 m² d’oficines, 15 despatxos amb capacitat des d’1 a 4 persones, 2 sales de reunions des de 4 a 14 persones i 1 office.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?