Llogar Sala de Reunions Per Hores a Barcelona. L’Opció Assequible

Lloguer Instal·lacions per a reunions per hores a Barcelona

Comparte en redes

Estàs pensant a organitzar la reunió del consell d’administració, una conferència, una junta, un workshop, una formació, una team meeting o qualsevol tipus de reunió que precisi d’un espai condicionat a Barcelona? Et preocupa la inversió que realitzaràs amb el risc d’obtenir un ROI Zero de moment? Controles els costos de la teva empresa? Prefereixes i intentes optimitzar els teus recursos? Si és així continua llegint perquè en Business Center Gràcia t’ho posem fàcil i de manera assequible.

Lloguer Instal·lacions per a reunions per hores a Barcelona
Lloguer Instal·lacions per a reunions per hores a Barcelona

El lloguer per hores de sales de reunions és una opció econòmica per a aquelles empreses que realment revisen les seves despeses i prefereixen eliminar els que són innecessaris. També és una opció convenient per a aquells empleats que prefereixen no córrer riscos de rebre una brega per part del controler de torn. Bromes a part. Cada vegada més vetllem per eliminar les despeses innecessàries en les nostres empreses. La incertesa a nivell mundial generada per la pandèmia i la crisi econòmica que assola moltes economies fan que cada vegada controlem més, sent el lloguer de sales per a celebració de conferències, juntes i reunions l’opció més assequible per a tots els pressupostos.

Sigui com sigui l’esdeveniment o reunió que estàs organitzant, llogar a Barcelona una sala de reunions on reunir l’equip, fer videoconferències, o formació és la solució més convenient en els temps que corren.

Salas de reuniones por horas en Barcelona

En Business Center Passeig de Gràcia posem a la teva disposició sales de reunions i oficines perfectament condicionades i amb tota mena de serveis, modernes, diàfanes, en una ubicació privilegiada, disponibles 24 hores els 365 dies de l’any per a poder llogar per hores o durant el temps que realment sigui necessari. Som flexibles i ens adaptem a les teves necessitats i a les de la teva empresa.

En la 1a planta d’un magnífic edifici modernista de Passeig de Gràcia a Barcelona, disposem de 400 m² d’oficines i sales de reunions en ple Eixample, entre Plaça d’Espanya i Gran Via de les Corts Catalanes, 15 despatxos amb capacitat des d’1 a 4 persones, 2 sales de reunions des de 4 a 14 persones i 1 office. A més oferim serveis d’oficina virtual, domiciliació fiscal i/o social per a societats i empreses que volen disposar d’una direcció de prestigi, així com serveis d’assessoria comptable per si necessites ajuda amb la gestió administrativa.

Posa’t en contacte amb nosaltres i reserva en línia la teva sala de reunions a Barcelona amb Business Center Passeig de Gràcia, el millor centre de negocis de Barcelona.

Entradas relacionadas

Obrir xat
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋 Com et podem ajudar?